Τραγουδιστής συνελήφθη έξω από νυχτερινό κέντρο – Οι διακινητές και η κοκαΐνη στο αυτοκίνητο

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή και της συζύγου του, έξω από νυχτερινό κέντρο στην Πέτρου Ράλλη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο άτομα να κινούνται ύποπτα έξω από το μαγαζί και τους είδαν να ανοίγουν ένα κόκκινο αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι μέσα.

Σε έλεγχο που τους έκαναν, διαπίστωσαν πως ο ένας έφερε πάνω του μία ζυγαριά ακριβείας και ο δεύτερος ποσότητα κοκαΐνης. Στη συνέχεια, έψαξαν και το κόκκινο αυτοκίνητο βρίσκοντας μέσα 17 γραμμάρια κοκαΐνης.

Κατά την εξέταση των δύο ατόμων, προέκυψε ότι τα ναρκωτικά είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής, ο οποίος φέρεται επίσης να είχε αφήσει ανοικτό το όχημα προκειμένου να βάλουν εκεί την «παραγγελία».

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, στο όνομα της οποίας είναι καταχωρημένο το αυτοκίνητο, να βγουν από το νυχτερινό κέντρο και τους συνέλαβαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Τhe Voice, αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις