Κλειστό για περίπου 20 μέρες το Πανθεσσαλικό! – Με δημόσια ανακοίνωση η ενημέρωση της Νίκης Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά (4/10/21, 12:00), η Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου του Δήμου Βόλου, της οποίας προεδρεύει ο κ. Μπατζιάκας, ενημερώνει τους φιλάθλους και τους χρήστες των εγκαταστάσεων πως ο χώρος θα παραμείνει κλειστός για περίπου 20 μέρες.

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης ενημερώθηκε και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου η οποία θεωρητικά είναι ισότιμη συμβασιούχος του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Αυτό σημαίνει πως δύο 24ωρα πριν τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Εργοτέλη, οι κυανόλευκοι υποχρεώνονται να μετακομίσουν, στην καλύτερη περίπτωση, στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Αναλυτικά:

Από την Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου προς ενημέρωση των φιλάθλων και των χρηστών των εγκαταστάσεών του διευκρινίζεται ότι:

Προκειμένου να γίνει η αναγκαία και απαραίτητη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο χρησιμοποιούν δύο επαγγελματικές ομάδες της πόλης μας, για διάστημα 20,περίπου, ημερών ο χώρος αυτός δεν θα διατίθεται προς χρήση.

Αυτό θα επαναληφθεί μέσα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου για άλλη μία φορά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής λειτουργία του Σταδίου και να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του παρελθόντος που είχε αφεθεί στην τύχη του και παρουσίαζε εικόνας εγκατάλειψης και καταστροφής.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό και σεβαστό από όλους ότι πλέον υπό το νέο φορέα διαχείρισης το Πανθεσσαλικό Στάδιο που αποτελεί ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο της τοπικής μας κοινωνίας θα αξιοποιηθεί και θα διαφυλαχτεί με κάθε τρόπο, όπως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και κατ’ επέκταση της πόλης και των πολιτών για τους οποίους υπάρχουν και λειτουργούν.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις