Στοίχημα: Τα δυνατά πονταρίσματα της Δευτέρας!

Μετά από ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο με φουλ δράση, το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (04/10) κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ για της Εθνικές ομάδες. Το Betarades.gr όμως έχει εντοπίσει και σήμερα αξιόλογες επιλογές για pame stoixima

 

Στις 20:00, η Έσμπιεργκ υποδέχεται την Κόγκε για την 11η αγωνιστική της Β’ Δανίας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 9 πόντους συγκομιδή (2-3-5) και συντελεστή τερμάτων 8-16. Στηρίζονται στην έδρα τους, όπου έχουν μαζέψει τους 8/9 βαθμούς τους, εκεί πέτυχαν δύο σερί νίκες μέσα στο Σεπτέμβρη, αμφότερες με σκορ 2-1 επί των Χόμπρο και Φρέμαντ Άμαγκερ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ηττήθηκαν στην έδρα της Γιάμερμπουγκτ (1-0), όπου δικαιούταν κάτι καλύτερο, αφού αστόχησαν και σε πέναλτι.

Η Κόγκε σταμάτησε τον αγωνιστικό της κατήφορο την περασμένη αγωνιστική με το 3-0 επί της Φρεντερίτσια εντός έδρας. Ήταν το πρώτο της “τρίποντο” μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 23 Ιουλίου! Έκτοτε μέτρησε έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες για όλους τους θεσμούς. Προβληματική η αμυντική της συμπεριφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει δεχθεί 10 γκολ σε 5 εξόδους.

Δείτε το προγνωστικό από τη Δανία, όπως και τις σημερινές αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση στο Betarades.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις