“Κανονικά στο πρωτάθλημα η Δόξα – Θα γελάσουμε με τα μετοχικά κεφάλαια άλλων ομάδων”

Με τοποθέτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Δόξας Δράμας, ο Παναγιώτης Τσιριμπής, εκπροσωπώντας τους “Μαυραετούς” ανέφερε τα εξής:

«Δε θα αφήσω προσωπικά εγώ ποτέ κανέναν να παίξει με το όνομα της Δόξας. Είμαστε νόμιμοι καθ’ όλα, για αυτό άλλωστε και μας δικαίωσε το Διοικητικό Εφετείο. Εκτός αν υπάρχει δικτατορία στην Ελλάδα και όχι Δημοκρατία και παίρνουν άλλοι αποφάσεις, αντί για τα δικαστήρια της πατρίδας μας. Διάβασα σε ορισμένα σάιτ για δήθεν αρνητική απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα της Δόξας για να εκδώσει τώρα τα δελτία της. Σε εμάς δεν ήρθε καμία επίσημη απάντηση από την Ομοσπονδία, στο επίσημο έγγραφο που αποστείλαμε και ζητάμε νόμιμα και δικαιωματικά να μας δοθεί μια μέρα, αυτή που χάθηκε από τη λανθασμένη απόφαση της ΕΕΑ, η οποία μας άφηνε εκτός πρωταθλήματος.

Αυτή τη μέρα που δικαιούμαστε για να καταθέσουμε τα δελτία μας, γιατί προφανώς αν η Επιτροπή είχε γνωμοδοτήσει θετικά, θα είχαν όλα τακτοποιηθεί σε πρώτο χρόνο. Εμείς θα είμαστε στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς έχει εκδοθεί απόφαση υπέρ μας. Θεωρούμε οτι η ΕΠΟ θα λάβει θετική απόφαση για τη Δόξα, αλλά ακόμα και αρνητική να είναι, ως ΠΑΕ έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα να προσφύγουμε και αλλού, σε αρμόδια αθλητικά Όργανα και δικαστήρια, όπου πάλι θα δικαιωθούμε.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί, αλλά εννοείται οτι αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Συνεπώς, ας μην ονειροπολούν και τρέφουν αυταπάτες όσοι θεωρούν οτι για δικές τους σκοπιμότητες θα αφήσουν τη Δόξα εκτός πρωταθλήματος. Θα πάρουμε κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα, όπως νόμιμα δικαιούμαστε, εκτός αν τις αποφάσεις δε τις παίρνουν τα ελληνικά δικαστήρια και η δικαιοσύνη, αλλά όσοι αυτοσχεδιάζουν με πραξικοπήματα.

ΥΓ: Ελπίζουμε πολύ σύντομα να δούμε τι γίνεται σε αρκετές ομάδες και με το μετοχικό κεφάλαιο. Εκεί θα γελάσει και όποιος δεν έχει όρεξη.

ΥΓ2: Τα λέμε αύριο στην κλήρωση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις