Διέπρεψαν στους Περιφερειακούς οι αθλήτριες του Γ.Σ. Βόλου στην ενόργανη γυμναστική

Στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη διεξήχθησαν οι Περιφερειακοί Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής στις κατηγορίες κορασίδων και παίδων Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος οι κορασίδες του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου Μαρία-Σοφία Λιβογιάννη και Δήμητρα Σωτηρίου, οι οποίες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.
Η Μαρία-Σοφία Λιβογιάννη (φωτό πάνω) κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους ασύμμετρους ζυγούς με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας από όλες τις αθλήτριες της κατηγορίας της. Συνολικά έλαβαν μέρος 20 αθλήτριες συλλόγων κατά το πλείστον από τη Θεσσαλονίκη με πρωτότυπες ασκήσεις που δεν εκτέλεσαν οι υπόλοιπες 30 μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες.
Επίσης η Δήμητρα Σωτηρίου με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο άλμα απέσπασε την τέταρτη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου είναι ο μοναδικός σύλλογος στη Μαγνησία και σε όλη την Θεσσαλία που πήρε μέρος σε αυτούς τους αγώνες.
Τις αθλήτριες συνόδευσαν οι προπονητές Βαγγέλης Βυζιώτης και Νίκος Βυζιώτης καθώς και οι έφοροι του τμήματος Φάνης Λιβογιάννης και Σταυρούλα Χιώτη . Οι αθλήτριες αυτές έχουν επιλεγεί για προπονητικά κάμπ, που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη, όπου θα γίνει η επιλογή για τη μελλοντική Εθνική ομάδα της χώρας μας δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει.
Επίσης προπονήτριες του τμήματος είναι η Βασιλική Κορδελά και Έφη Γουρνάρη και προπονήτρια του μπαλέτου η Εύα Βούλγαρη. Όλοι οι προπονητές και προπονήτριες έχουν ειδικότητα στην ενόργανη γυμναστική. Επίσης έφορος του τμήματος είναι η Άντα Αλεξίου και πρόεδρος ο Αντώνης Χιώτης.

Η Δήμητρα Σωτηρίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις