Στο γήπεδο του Μακεδονικού ο ΠΑΟΚ Β’ – «Κατάπτυστοι οι όροι για Καυτανζόγλειο»

 

Εγκλωβισμό και σκόπιμη καθυστέρηση βλέπουν οι Θεσσαλονικείς πίσω από τη στάση της διοίκησης του Καυτανζογλείου, χρεώνοντας και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς απέστειλαν τη σύμβαση μόλις πέντε ημέρες πριν την έναρξη της Super league 2 με κατάπτυστους όρους!

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ Β´ θα αλλάξει έδρα και μετακινείται στο γήπεδο του Μακεδονικού ενώ πλέον εξετάζονται όλα τα δεδομένα και της μετεγκατάστασης της πρώτης ομάδας κατά την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Όπως σημειώνουν σε ιδιαίτερα έντονο ύφος οι Θεσσαλονικείς:

«Μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β´ δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο.

 

Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α’ ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις