Αφαίρεση βαθμών σε Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας με… προθεσμία

Ποινές αφαίρεσης βαθμών επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σε Απόλλων Λάρισας και Δόξα Δράμας για οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές τους.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή -Μπιμάι Αλέξανδρου, του ποσού των τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) ευρώ πλέον ποσού διακοσίων (200) ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της τελεσίδικης με αριθμό 177/2021 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας 2017, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 173/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σρντιαν Βουγιουκλίγια, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 184/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., πλέον δικαστικής δαπάνης και συνολικά ποσού είκοσι έξη χιλιάδων ενός ευρώ και εξήντα εννέα λεπτών (26.001,69) ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 177/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Λάζαρου Καρδάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 216/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., πλέον δικαστικής δαπάνης και συνολικά ποσού δύο χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα επτά ευρώ και εννιακοσίων πενήντα επτά λεπτών (2.937,957) ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις