Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στο ντέρμπι, λάθος από Παπαπέτρου και Παπαδόπουλο στον Βόλο»

Κανένα πέναλτι δεν υπήρξε στο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Αντίθετα, σε σοβαρό λάθος υπέπεσε ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Ξεκάθαρος ήταν ο αρχιδιαιτητής της Super League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στο πλαίσιο της καθιερωμένης κριτικής του, αυτή τη φορά για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για τις σημαντικότερες φάσεις που απασχόλησαν τον VAR.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Άγγλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν υπήρξε κανένα πέναλτι στις δύο φάσεις που ζήτησε παράβαση η ομάδα των Πειραιωτών, ενώ σωστά δεν δόθηκε ανάλογη παράβαση στο «Κλ. Βικελίδης» υπέρ του Απόλλωνα κόντρα στον Άρη.

Ωστόσο, σε σοβαρό λάθος υπέπεσε ο διαιτητής, Αναστάσιος Παπαπέτρου και ο δεύτερος βοηθός του, Ηλίας Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση του Βόλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Όπως σημείωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ υπήρξε λανθασμένη εφαρμογή των σχετικών οδηγιών, καθώς από τη μία δεν υπάρχει οφσάιντ και από την άλλη υπάρχει βιαστική υπόδειξη του βοηθού και βιαστική απόφαση του διαιτητή.

Δείτε την κριτική του Κλάτενμπεργκ:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις