Τα τυπικά μένουν για Χουάν Ρολντάν στη Νίκη

Παίκτης της Νίκης θα πρέπει να θεωρείται ο 21χρονος Ισπανός επιθετικός που από την Παρασκευή (29/01) προπονείται με την ομάδα. Ο Χουάν Ρολντάν έχει τα στοιχεία που θέλει ο Κώστας Βελιτζέλος στον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση του σέντερ φορ καθώς ο υψηλόσωμος (1.87) επιθετικός μπορεί να απασχολήσει τα αντίπαλα σέντερ μπακ, να δημιουργήσει χώρους στους συμπαίκτες του και κυρίως να σκοράρει όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

Ο Χουάν Ρολντάν ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Τεράσα. Έχει προλάβει να αγωνιστεί με την Αλμπαθέντε Β’, τη Βιλασάρ ντε Μαρ και στη Λουθένα, πριν μετακομίσει στο Βόλο για λογαριασμό της Νίκης. Στη σύντομη επαγγελματική του καριέρα δοκιμάστηκε από τη Φούλαμ και την ιταλική Σερπεντάρα.

Ο 21χρονος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ των κυανόλευκων εκτός εξαιρετικής περίπτωσης ελεύθερου ποδοσφαιριστή που θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της Νίκης.

Μετά τις προσθήκες των Φίλιππου Σκοπελίτη, Χεράρδο Νοριέγα, Γιώργου Ιορδανίδη και Χουάν Ρολντάν, η μεσαιοεπιθετική γραμμή της βολιώτικης ομάδας ισχυροποιείται και αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ της πυροβολικό στην προσπάθεια κατάληψης της κορυφής της βαθμολογίας που θα οδηγήσει στη FootballLeague.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις