«Χτύπησε» στο 90′ η Καλλιθέα

Ασταμάτητη η Καλλιθέα πέρασε και από την Πάτρα, επικρατώντας με 0-1 της Παναχαϊκής, η οποία παραμένει σε δύσκολη θέση.

Η εντυπωσιακή πορεία της Καλλιθέας των τόσων προβλημάτων συνεχίζεται! Αυτό φάνηκε και στην Πάτρα, με την ομάδα της Αθήνας να επικρατεί έστω και δύσκολα με 1-0 και να παραμένει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πιο δυνατά και στο 13′ είχαν δοκάρι με τον Γκίνη. Την πιο μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος έχασε ο Τσίπρας, όταν προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ στο 44΄!

Στην επανάληψη, η Παναχαϊκή έχασε μια ευκαιρία με τον Πέδρο στο 56′, αλλά από εκεί και πέρα η Καλλιθέα κυριάρχησε και πάλι και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 69′, όταν ο Φράγκος σέντραρε, αλλά οι Τσίπρας και Μπέλης δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά το… χρυσό γκολ για την Καλλιθέα ήρθε στο 90′, με σουτ του Τσώνη και τους γηπεδούχους να φωνάζουν για οφσάιντ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης (90’+2′ Ρουμπάτος), Χαρτσιάς (81′ Παπανικολάου), Ρόκας (70′ Μητρόπουλος), Πέδρο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Μπούζας (78′ Φαρία), Τσώνης, Τζάκσον (65′ Μπέλης), Μουκτάρης, Γκίνη, Τεγούσης, Φράγκος, Τσίπρας (86′ Σμυρλής).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις