Φιλικό με Κηφισιά δίνει σήμερα στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Το έκτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του – και το πρώτο εντός έδρας – δίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο ΕΑΚ, στη φυσική τους έδρα, έστω και για φιλικό ματς και θα αντιμετωπίσουν την Κηφισιά, η οποία φέτος θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 2.
Ο Γιώργος Βαζάκας θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών, που έχει στη διάθεσή του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Το βολιώτικο συγκρότημα τοποθετήθηκε, τελικά, στο Βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 και τουλάχιστον θα αποφύγει τα μακρινά ταξίδια, ενώ θα αντιμετωπίσει εμπορικότερους αντιπάλους εντός έδρας, όπως είναι η συμπολίτισσα Νίκη, οι υπόλοιπες τέσσερις θεσσαλικές ομάδες και όχι μόνο.
Είναι γεγονός, πως ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στο επιθυμητό σημείο, όσον αφορά την αγωνιστική του ετοιμότητα. Η ομάδα έχει δώσει λίγα φιλικά παιχνίδια, αρκετοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από κορωνοϊό το προηγούμενο διάστημα και έχασαν προπονήσεις, ενώ αποκτήθηκαν και ποδοσφαιριστές μέσα στον Σεπτέμβριο, οι οποίοι τώρα μπαίνουν και αυτοί στο κλίμα της ομάδας.
Υπάρχει, ωστόσο, πίστη, πως με την έναρξη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί δυνατός και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο.
Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, ο Γιώργος Βαζάκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρίτσι Κιτόκο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τη Ρόδο, ενώ ο Όσκαρ Σιαφά έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας (κλήθηκε για τα δύο παιχνίδια με τη Ζάμπια για τα προκριματικά του Μουντιάλ).
Η είσοδος των φιλάθλων στο σημερινό φιλικό με την Κηφισιά θα γίνεται από τη Θύρα 4 του ΕΑΚ. Αξίζει να σημειωθεί, πως λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας των κερκίδων του ΕΑΚ θα υπάρξει μικρός αριθμός θεατών στο γήπεδο.
Το εισιτήριο του αγώνα ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις