Άφησε βαθμούς και στην Ελευσίνα η Λαμία

Άλλη μία βαθμολογική απώλεια κατέγραψε την Κυριακή (31/1) η Λαμία, καθώς δεν μπόρεσε να φύγει νικηφόρα από την έδρα του Πανελευσινιακού και έμεινε στο ισόπαλο 1-1 για τη 17η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Έτσι, με 24 βαθμούς οι Φθιώτες υποχώρησαν στην έβδομη θέση και ο στόχος της παρουσίας στην πρώτη τετράδα απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο, ενώ οι «σταχυοφόροι» με 14 παραμένουν ουραγοί, συνεχίζοντας πάντως τη φιλότιμη προσπάθειά τους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, το πρώτο ημίχρονο κυλούσε στη μετριότητα και οι δύο ομάδες έδειχναν πως θα πήγαιναν στα αποδυτήρια «κολλημένοι» στο μηδέν, ωστόσο ο Γιαννιτσάνης είχε άλλη άποψη για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, στο 41′ ο παίκτης της ομάδας της Ελευσίνας έκανε ό,τι ήθελε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη, ο Σπανός έριξε άμεσα στο ματς τους Θέο και Νατσιόπουλο για να βελτιώσει την εικόνα των Φθιωτών, ενώ στο 65′ επιστράτευσε και τον Πίντο, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αποδεικνύεται καθοριστικός για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Αφού λοιπόν στο 73′ ο Γιαννιτσάνης έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-0, στο 80′ ο Πίντο βρήκε δίχτυα με γυριστό σουτ έξω από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τη Λαμία να διαμαρτύρεται πάντως και για την υπόδειξη του Καραγιάννη σε θέση οφσάιντ στο 87′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπερτάκης του Συνδέσμου Χανίων με βοηθούς τον Αναγνωστόπουλο του Συνδέσμου Αχαΐας και τον Μανούρα του Συνδέσμου Τρικάλων.

Κίτρινες: 53′ Tσίγκρος – 87′ Καραγιάννης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Βαλιτζό (53′ Κακαράς), Ανδρίκος, Βουρβαχάκης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Κυζιρίδης (69′ Tσολακίδης), Κωνσταντινίδης, Ιβόρ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (84′ Τόμτσουκ).

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Παπαργυρίου, Σιλιγαρδάκης, Καραλής (46′ Θέος), Καραγιάννης, Λεάντρο, Ντάσιος, Μπαλού (46′ Νατσιόπουλος), Νεόφυτος, Τζόκιτς (65′ Πίντο).

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις