Διαψεύδει ο Αχιλλέας Μπέος για τα περί προεδρίας της Σούπερ Λιγκ

Μοιράσου το άρθρο

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα πως  ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα ανυπόστατο και ψευδές, καθώς όπως αναφέρει και στην δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος, το πρώτο και κύριο μέλημα του παραμένει η πόλη του Βόλου και ο τρόπος που θα υπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες και τα συμφέροντα των συμπολιτών του.

Αναλυτικά η δήλωση διάψευσης του Αχιλλέα Μπέου:

“Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύονται από δημοσιογράφους και “δημοσιογράφους” φήμες περί δήθεν ενδιαφέροντός μου να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της Super League. Οφείλω να ξεκαθαρίσω κατηγορηματικά ότι ούτε ως σκέψη υπήρξε στο μυαλό μου αυτό το ενδεχόμενο και συνεπώς οι φήμες είναι ανυπόστατες. Ήδη η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο και την ΠΑΕ Βόλος αποτελεί ένα βαρύ φορτίο.
Πρώτη και αποκλειστική μου προτεραιότητα ήταν και παραμένει η πόλη του Βόλου και οι συμπολίτες μου και το ενδιαφέρον μου εστιάζεται στο τρόπο που θα υπηρετήσω καλύτερα τις ανάγκες και τα συμφέροντά τους, ανταποδίδοντας την αγάπη και την τιμή που μου δείχνουν εκλέγοντάς με στο αξίωμα του Δημάρχου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις