Σούπερ Λιγκ 2: Ευελπιστούν σε νέα κλήρωση οι τέσσερις “αποκλεισμένοι”

Βεβαιότητα στις ομάδες που δεν μπήκαν στην κλήρωση ότι η διαδικασία θα επαναληφθεί την Τρίτη (12/10).

Η κλήρωση της Super League 2 έγινε την Τρίτη (05/10) χωρίς την παρουσία των Δόξας Δράμας, Καβάλας, Ασπροπύργου και Ζακύνθου. Από το κοινό μέτωπο των τεσσάρων, πάντως, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι η διαδικασία θα επαναληφθεί μία εβδομάδα μετά. Έως τότε, άλλωστε, πήραν προθεσμία για να επιδιώξουν μέσω ΕΠΟ την έκδοση δελτίων.

Η Ζάκυνθος, όπως έκαναν κι άλλες ομάδες, κατέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο, καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης και αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ για να ανατρέψει τα δεδομένα. Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε μήνυση κατά του προέδρου της λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου. Ο πρόεδρος του Ασπροπύργου, Γιώργος Μαργέτης δήλωσε: «Πάρθηκε ομόφωνα απόφαση από τη λίγκα ότι γίνει νέα κλήρωση την Τρίτη εφόσον ξεπεραστεί το πρόβλημα των μεταγραφών». Όσο για την Καβάλα;

Ο νομικός της Μάκης Κεβρεκάκης ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι ο ΑΟΚ θα είναι στη νέα κλήρωση της Τρίτης. Αυτό που πέτυχε δεν μπορεί να του στερήσει μία τέτοιου είδους λεπτομέρεια. Το κακό βασιλεύει όταν οι καλοί δεν κάνουν τίποτα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις