Βοσνιάδης: «Με τον κόσμο δίπλα μας θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Εργοτέλη, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέκου Βοσνιάδη μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Μία σπουδαία πρόκριση μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας μετά από περισσότερο από έναν χρόνο. Η ομάδα έχει επιστρέψει στην κατηγορία που θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια. Πιστεύω πως παρόλο που είμαστε μία νέα ομάδα δείξαμε μεγάλη θέληση για το παιχνίδι, υπερβάλαμε σε κάποιες περιπτώσεις, είχαμε απόλυτη ισορροπία αμυντικά και επιθετικά. Βρήκαμε φάσεις απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία πολύ καλή ομάδα την οποία σέβομαι και την εκτιμώ ιδιαίτερα γιατί για μία πενταετία κάνει συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο πλάνο που δεν αλλάζει χρόνο με τον χρόνο.

Πήγαμε καλά και στο πρώτο ημίχρονο, παρά τις ατυχίες που είχαμε να χάσουμε δύο σημαντικούς παίκτες. Βγάλαμε το ημίχρονο χωρίς να κάνουμε αλλαγή ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να το διαχειριστούμε καλύτερα στο δεύτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, δεν μας απείλησε ο αντίπαλος, δεν έκανε τελικές. Εμείς βρήκαμε τέσσερις τελικές και κάναμε δύο γκολ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά, για την τεράστια προσπάθεια που κάνανε, για την πρόκριση, για τη χαρά που ένιωσε ο κόσμος μετά από τόσο καιρό.

Είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο και τα στοιχεία που πρέπει για να φέρει κοντά τον κόσμο. Πιστεύω πως η ομάδα με τον κόσμο δίπλα της, θα πετύχει σπουδαία πράγματα φέτος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις