Πιερικός: Είμαστε από τις λίγες ομάδες που αποκτάμε νόμιμα παίκτες άνω των 25 ετών

Η ΠΑΕ Πιερικός σχολίασε τη δικαίωση της ΑΕΛ έναντι εννέα συλλόγων της SL2 που ανέβηκαν απο την FL.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Σταύρος Νατσιάβας και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, για μια ακόμη φορά δείχνουν με έργα (και όχι λόγια του καφενείου όπως συνηθίζεται να δείχνουν κάποιοι … «ποδοσφαιροπατέρες» της …καρπαζιάς τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας), πόσο δυναμώνει η ομάδα μας και πόσο μεθοδευμένα κινείται σε όλους τους τομείς ώστε να καταφέρει να ισχυροποιηθεί και να γίνει βιώσιμος στο χρόνο.

Ακυρώθηκαν όλες οι μεταγραφές των ομάδων που είχαν ευνοηθεί από την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ. Η προσφυγή της ΑΕΛ ακύρωσε την απόφαση της ΕΠΟ με αποτέλεσμα πλέον να ισχύσουν τελικά για όλους τα κριτήρια αδειοδότησης και οι περιορισμοί στις μεταγραφές. Αυτό ισχύει και για τις 9 ΠΑΕ που προβιβάστηκαν στην SL2 από την FL. Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Θεσπρωτός, Τρίγλια (Ηρακλής), Αλμωπός Αριδαίας, Απόλλων Πόντου, Καλλιθέα, Αιγάλεω και Αστέρας Βλαχιώτη, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών που απέκτησαν το τελευταίο διάστημα και μετά την άδεια της ΕΠΟ που τελικά έπεσε στο κενό.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ όμως μπορεί!

Η τεράστια προσπάθεια και ο αγώνας των ανθρώπων της ΠΑΕ της Πιερίας, δικαιώθηκε σε όλους τους τομείς. Μόνο για τις εκδικάσεις, τις εφέσεις, παράβολα και την νομική υποστήριξη στα αρμόδια όργανα, δαπανήθηκαν πάνω απο 35.000 ευρώ για να είναι σήμερα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, μία απο τις λίγες, τις ελάχιστες ομάδες της κατηγορίας, που μπορεί να αποκτά νόμιμα ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών, να διαθέτει ενημερωμένη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, να εισπράττει και να εισρέουν νόμιμα τα χρήματα στους λογαριασμούς του, αναβαθμίζοντας συνάμα όλες τις λειτουργίες του σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι αυτοί που εδώ και καιρό με διάφορα σενάρια τους, προσπαθούσαν να μειώσουν τον αγώνα που έδωσε το νομικό και οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ, κόλλησαν για μια ακόμη φορά στις λάσπες που με κάθε τρόπο προσπάθησαν μεθοδευμένα να διοχετεύσουν στους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που σέβονται την ιστορία και αγαπούν τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας. Η αλήθεια είναι μια και αυτή θριαμβεύει με πράξεις και όχι με λόγια, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ επιστρέφει τόσο δυνατός, βιώσιμος και νοικοκυρεμένος, όσο καμία άλλη φορά.

Όλοι αυτοί που με κακόβουλα τεχνάσματα προσπαθούν να μειώσουν την οικονομική υγεία και την ποδοσφαιρική συνοχή που βγάζει το στέρεο, ισχυρό και βιώσιμο στο χρόνο οικοδόμημα που χτίζει μεθοδικά η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, θα μείνουν αποκομμένοι στο περιθώριο και βουτηγμένοι στην λάσπη που οι ίδιοι θέλησαν να ρίξουν εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα…

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! Δυνατός, υγιής, βιώσιμος!

Υ.Γ. Το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δεν είναι ολοκληρωμένο, ούτε οι ομάδες φτιάχνονται απο την μία ημέρα στην άλλη. Η σελίδα άλλαξε ριζικά και σε αυτό το σημαντικό-σημαντικότατο κομμάτι μας που αποτελεί τον καθρέπτη και την ταυτότητα μας στο γήπεδο. Χτίζεται μια εντελώς καινούργια ομάδα και στο ποδόσφαιρο

κερδίζει όποιος έχει υπομονή, επιμονή, εμπειρία και διάθεση. Και το οικονομικό του λυμένο. Εμείς τα έχουμε όλα, εσείς να έχετε πίστη και υπομονή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις