Επίσημα στην Ανόρθωση Ζαρογιάννης και Τσώλης

Τις μεταγραφές των Παναγιώτη Τσώλη και Χρήστου Ζαρογιάννη ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Η ανακοίνωση:
«Με δυο σπουδαίες μεταγραφές ολοκλήρωσε το φετινό ρόστερ της η Ανόρθωση αφού κατάφερε και έντυσε στα κυανέρυθρα τους έμπειρους Τσώλη και Ζαρογιάννη. Η Ανόρθωση μετά τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο (φέτος αγωνίζεται στην Α1) ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη αφού έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ανανεώσεις κι άλλων έμπειρων παικτών (Μπόγδανος, Γεωργίου, Καραγιώργος, Κοντάκης) οι οποίοι έχουν «φάει με το κουτάλι» τις εθνικές κατηγορίες.
Οι δυο αυτοί τεράστιοι αθλητές θα βρεθούν ξανά συμπαίκτες όπως και στη Νίκη Βόλου όταν πανηγύρισαν δυο ανόδους από Γ’ σε Β’ Εθνική και από την Β’ στην Α2 ενώ το ίδιο κατάφεραν και στη Μεταμόρφωση Βόλου.
Ο Παναγιώτης Τσώλης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου και αποτελούσε τον αρχηγό της ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Ολυμπιακό Βόλου, Ιεράπετρα και Μεταμόρφωση. Αγωνίζεται για περίπου 20 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα, αλλά και για το ήθος του. Ο Τσώλης έχει αναδειχθεί δυο χρονιές πρώτος σκόρερ στη Β’ Εθνική, ενώ βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα των σκόρερ στην Γ’ Εθνική. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί μόλις μία σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (το 2016 για χάρη της Νίκης) που κέρδισε και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Ο Χρήστος Ζαρογιάννης είναι πολύ γνωστός στο μπάσκετ, αγωνίστηκε για 19 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για το πληθωρικό του παίξιμο, για τα σωματικά του προσόντα, το δυναμικό του παίξιμο μέσα στην ρακέτα, αλλά και για την ευχέρεια στο σκοράρισμα αφού πολλές χρονιές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του ενώ αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σκόρερ στη Β’ Εθνική όπου αγωνίστηκε για 12 χρόνια.
Για χατίρι του Γ.Σ. Βόλου επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα το 2016, ενώ φέτος θα αγωνίζεται με την Ανόρθωση που ευελπιστεί να κερδίσει άλλη μια άνοδο. Σαν αθλητής ξεκίνησε από τον Αρίωνα Θεσσαλονίκης. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αίαντα Ευόσμου, Πανόραμα, Αναγέννηση Φλόγα, Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση και Γ.Σ. Βόλου.
Η νεοφώτιστη Ανόρθωση με το «καλημέρα» δείχνει πρωταγωνιστικές βλέψεις και στην Α1 ΕΣΚΑΘ αφού ήδη μετρά δυο συνεχόμενες ανόδους και σε μόλις τρία χρόνια ζωής στοχεύει να ανέλθει στις εθνικές κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις