Συνεχίζουν αήττητοι οι Νέοι Αθλητές Νίκης, 0-1 με Άνθιμο Γαζή

Με γκολ του Σφονδυλιά οι Νέοι Αθλητές Νίκης κέρδισαν τον Άνθιμο Γαζή στην έδρα του με 1-0 και παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ για 11η αγωνιστική. Οι κυανόλευκοι ανέβηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, παρά τους μείον έξι βαθμούς που ξεκίνησαν το πρωτάθλημα.

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Νέοι Αθλητές ΝΙΚΗΣ στο γήπεδο της Γατζέας επί του αξιόμαχου Ανθίμου Γαζή με σκορ 1-0.

Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο α΄ ημίχρονο, αφού οι νεαροί παίκτες των Ν.Α. ΝΙΚΗΣ έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σφονδυλιά και Δαμάσκο-Τσιανάκα, στο 35΄ άνοιξαν το σκορ με προβολή του κεντρικού αμυντικού Σφονδυλιά μετά από σέντρα του Τσαπέρου.

Στο β΄ μέρος χάθηκαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τους Κουτσουνίδη και Θεοδώρου, ενώ για τους Νέους Αθλητές ευκαιρίες έχασαν οι Χρηστίδης στο 80΄ και Κουκουτής στο 90΄.

Συνθέσεις:

Νέοι Αθλητές ΝΙΚΗΣ: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Κουτσούκης, Μπακογιάννης (70′ Χρηστίδης), Τσιανάκας, Γκλαβίνης (78′ Ευθυμίου), Σιώμος, Δαμάσκος (85′ Κουκουτής).

Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Πατρώνης, Κωστάκης, Μυλωνάς (46′ Μπακογιάννης), Κουτσουνίδης, Τσεπάνης (60′ Ψαθάς), Δημόπουλος (67′ Αγγέλης), Λάσκος, Θεοδώρου, Κατσαρός, Περατζάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις