«Κρατάμε την άρνηση να χάσουμε»

Μοιράσου το άρθρο
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Περικλής Αμανατίδης, μετά την αγχωτική πρόκριση στα πέναλτι επί του Αλμωπού Αριδαίας:
Για την αγχωτική πρόκριση:
Ήταν ένα δύσκολο, πολύ σκληρό παιχνίδι, με την μορφή που πιστεύω θα έχουν πολλά ματς στη Β’ Εθνική γιατί θα είναι μια παλιά Β’ Εθνική, με ομάδες που θα έχουν ειδικό βάρος και θα είναι πολύ σκληρές. Η ομάδα μας σήμερα προσπάθησε να παίξει, είχε τον έλεγχο της μπάλας, είχε την κατοχή, έκανε όμως και λάθη. Άρα δεν εκμεταλλευτήκαμε ούτε την κατοχή, ούτε τις μπάλες που είχαμε. Οι επιλογές μας δεν ήταν οι καλύτερες, είχαμε και μέτριες επιλογές και στο τέλος δώσαμε την μπάλα και στον αντίπαλο. Μπορώ να  πω όμως πως αρνηθήκαμε να χάσουμε και είναι αυτό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι, μαζί με την προσπάθεια που όμως δε φτάνει αν δε συνδυάζεται με καλές επιλογές. Εκεί δημιουργούνται και οι διαφορές των ομάδων που θα κοιτάξουν πιο ψηλά.
Για την αντίδραση που έβγαλε η Αναγέννηση:
Όταν θέλουμε να σταθούμε και να κάνουμε κριτική σε ένα παιχνίδι πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Η ομάδα μας λοιπόν δεν κινδύνεψε σχεδόν ποτέ. Νομίζω ότι είναι μια φάση που δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλο, άρα δεν ήταν σύμφωνα με τη ροή του παιχνιδιού, ήταν το γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Οι παίκτες σε όσο μέτρια ημέρα και αν είναι ή είναι σε μια μέρα που κάνουν λάθη, έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν ότι δεν είναι αυτή η πραγματικότητα και έτσι αντέδρασαν. Νομίζω ότι από αυτό το παιχνίδι κρατάμε την άρνηση των παικτών μας να χάσουν και για αυτή τη φάση τους δίνω πολλά συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις