Υψηλές πτήσεις για Ακρόπολη, 0-4 τους Αργοναύτες

Επιστροφή στις νίκες για την Ακρόπολη μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, με 0-4 εκτός έδρας κόντρα στους Αργοναύτες και με αυτή τη νίκη η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου πάτησε και πάλι κορυφή δείχνοντας πως δύσκολα θα χάσει την επαφή της από την 1η θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στην δυναμικότητα των δυο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 4΄με ωραίο συρτό σουτ του Μιχολίτση εκτός περιοχής πραγματοποιώντας έτσι το 0-1. Στο 26′ οι Σεσκλιώτες πήραν “αέρα” δύο τερμάτων με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του εξαιρετικού για ακόμη ένα παιχνίδι Κ. Κολυμήτρα στέλνοντας την μπάλα από πλάγια θέση στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Ραμανδάνη. Ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έγινε και το 0-3 με τον Αλίας να στέλνει άθελα του με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 66′ με τον Παγώνη να αξιοποιεί εις το έπακρον την κάθετη μπαλιά του Μιχολίτση.

Συνθέσεις:

Αργοναύτες: Ραμανδάνης, Καλαμάς, Πριονιστής, Αλίας, Κουφάκης, Δημητρίου, Καράγγελος(46′ Ρεπάκης), Νικογιάννης(63′ Ζάρας Ε.), Τηγανόπουλος, Δαϊλιάννης(46′ Βούλγαρης), Ζάρας Χ.
Ακρόπολη Σέσκλου: Κορέντης, Αξιώτης, Παπάς, Αν. Τσούτσας (76′ Τάμπας), Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Αν. Κολυμήτρας, Πασσιάς (58′ Κουνής), Παγώνης (69′ Κυριαζής), Κ. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις