Το 2022 η Καλαμάτα στο γήπεδό της!

Άσχημα τα νέα για την Καλαμάτα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του sportstonoto.gr, καθώς οι εργασίες που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες στο Δημοτικό Στάδιο της Παραλίας που χρησιμοποιεί ως έδρα της η ομάδα της Μεσσηνίας, θα διαρκέσουν, τουλάχιστον, δύο μήνες. Αυτό σημαίνει πως η περσινή πρωταθλήτρια του Νοτίου Ομίλου θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο το 2022.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Άσχημα είναι τα μαντάτα για τη Μαύρη Θύελλα,  όσο  αφορά το Δημοτικό Στάδιο Παραλίας,  καθώς οι φόβοι μας για τον χρόνο παράδοσής του στην Καλαμάτα και την μεγάλη καθυστέρηση που θα υπάρχει τελικά προς αυτό.

Σήμερα λοιπόν μιλάει αποκλειστικά στο Sportstonoto.gr,ο ίδιος ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, δυστυχώς, μας επιβεβαιώνει θα λέγαμε  απόλυτα:

“Σε τουλάχιστον δύο μήνες (!) από τώρα θα μπορέσει να παραδοθεί ο χλοοτάπητας προς  χρήση στη Μαύρη Θύελλα.  Στις γιορτές λοιπόν θα παίξει εκεί η Καλαμάτα από την νέα χρονιά λογικά θα αρχίσει πια να το χρησιμοποιεί στους επίσημους αγώνες της. Δυστυχώς δεν γίνεται νωρίτερα.  Τώρα δόθηκε το οκ και  τα χρήματα από  την Περιφέρεια, τώρα το φτιάχνουμε…”, δηλώνει στο Sportstonoto.gr ο Τάκης Βασιλόπουλος.

Ήδη στην ΠΑΕ Καλαμάτα προχωρούν τις διαδικασίες στην Μεσσήνη για το εκεί Δημοτικό Στάδιο (έχει δηλωθεί ως 2η έδρα της ομάδας), ενώ επόμενη επιλογή θα είναι η Σπάρτη”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις