Ένταση στην Εκτελεστική της ΕΠΟ με φόντο… τη δικαίωση της ΑΕΛ στο Διαιτητικό

 

Η ΑΕΛ δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων να αγωνιστούν στην S2 χωρίς κριτήρια αδειοδότησης, οι 9 ΠΑΕ που προβιβάστηκαν λόγω αναδιάρθρωσης.

Κατά τη διάρκεια της ΕΕ της ΕΠΟ, που έγινε την Πέμπτη 7/10, τα μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ που πήρε την απόφαση αυτή, οι Παναγιώτης. Δημητρίου, Στέργιος Αντωνίου και Κλέαρχος Τζαφέρης δήλωσαν ότι σέβονται την απόφαση του Διαιτητικού, αλλά προχώρησαν στην αδειοδότηση των 9 ομάδων μετά από εισήγηση της νομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας.  Και είχαν την πρόθεση να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές που θα έμεναν άνεργοι.

Τότε παρενέβη ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος δεν αμφισβήτησε τις καλές προθέσεις των τριών, αλλά θύμισε πως στις 9 Σεπτεμβρίου είχε επισημάνει τον κίνδυνο ακυρωτικής απόφασης του Διαιτητικού.

«Τότε αντέδρασα και δεν ελήφθη τέτοια απόφαση στην ΕΕ», είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλατε το θέμα στην ΕΕΘ. Αγνοήσατε την ΕΕ και τώρα κινδυνεύετε με έκπτωση. Εγώ δεν δέχομαι να ευτελίζεται η Ομοσπονδία με τέτοιες πρακτικές. Σας είχα προειδοποιήσει. Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Σας καλώ να ανακαλέσετε αμέσως και την αλλαγή στον κανονισμό επιτήρησης».

Απευθυνόμενος στον Π. Δημητρίου, ο Μ. Γκαγκάτσης είπε: «Αναγνωρίζω ότι δουλεύετε νυχθημερόν. Ξέρετε ότι σας στηρίζω. Όλα αυτά, κύριε Πρόεδρε, σας τα λέω για να σας προστατεύσω».

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις