Εθνική: Έτοιμος ο Τάσος Δουβίκας

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά προπονήθηκε την Πέμπτη η Εθνική ομάδα. Ήταν η τελευταία μέρα δουλειάς στο προπονητικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, πριν απ’ το κρισιμότατο ματς με τη Γεωργία εκτός έδρας. Εκεί όπου σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί το ποσοστό των ελπίδων μας για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ, είδε με ικανοποίηση τον Τάσο Δουβίκα να ξεπερνά την αδιαθεσία που δεν τον άφησε να προπονηθεί την Τετάρτη. Έτσι, γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς ο νεαρός επιθετικός και πλέον όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ολλανδού ομοσπονδιακού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως δουλειά στην τακτική. Για να αφομοιώσουν οι παίκτες, τον τρόπο που θεωρεί σωστό ο προπονητής για να καμφθεί η αντίσταση της Γεωργίας. Μια ομάδα την οποία η Ελλάδα δε νίκησε στο εντός έδρας ματς που έδωσε μαζί της και δεδομένα δε θα είναι εύκολος… στόχος.

Στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (8/10) η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για το Μπατούμι. Εκεί θα προπονηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδος (μία ώρα μπροστά η Γεωργία). Φυσικά πριν το ταξίδι έγιναν τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και όλα ήταν αρνητικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις