Ευρωλίγκα: Κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός για να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports Prime) και θέλει να πάρει τη νίκη, που θα διευρύνει το νικηφόρο σερί των «ερυθρολεύκων» στο ξεκίνημα της σεζόν.
Το κυρίως πιάτο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague διεξάγεται σήμερα (8/10) με πέντε αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ορισμένα σημαντικά ευρωπαϊκά ντέρμπι.

Ένα από αυτά φιλοξενείται στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Ρεάλ, σε ένα «καυτό», όπως αναμένεται, ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες έχουν μπει με το δεξί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, ενώ μία ενδεχόμενη νίκη απέναντι στη «βασίλισσα» θα αποτελέσει μία σημαντική ψυχολογική και βαθμολογική «ένεση» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στον αντίποδα, και οι Μαδριλένοι έχουν εκκινήσει ιδανικά τη σεζόν. Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ισπανίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να έρθει το 4Χ4 μέχρι στιγμής στη Liga Endesa, όπως και η ευρεία νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές, στην πρεμιέρα της Euroleague. Σταθερά εκτός οι Ράντολφ και Τόμπκινς για τους «μερένχες».

Το σημερινό πρόγραμμα
19:00 Ούνικς Καζάν – Μονακό
20:30 Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:00 Άλμπα – Βιλερμπάν
21:00 Ολυμπιακός – Ρεάλ
21:30 Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις