Οργή για νταή στον Βόλο – Την έσερνε από τα μαλλιά και τη χτυπούσε μπροστά στο παιδί τους

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου βρέθηκε χθες 59χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει 46χρονης συζύγου του. Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά τους και η μητέρα της γυναίκας.

Ειδικότερα, το περιστατικό διαδραματίστηκε την Κυριακή στο σπίτι της 46χρονης, όπου διαμένει με τα δύο της παιδιά (9 και 10 ετών) και την 84χρονη μητέρα της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 46χρονη (εμφανίστηκε στο δικαστήριο με κολάρο), την Κυριακή και ενώ βρισκόταν σπίτι με τον μικρότερο της γιο, χτύπησε το κουδούνι. Η ίδια φαντάστηκε ότι είναι ο μεγάλος της γιος αλλά δεν άνοιξε την πόρτα. Μετά από λίγο η πόρτα άνοιξε με κλειδιά με τον 59χρονο να μπαίνει σε έξαλλη κατάσταση εντός της οικείας και να απειλεί ότι θα την σκοτώσει. Τότε εκείνη βγήκε τρέχοντας στο μπαλκόνι και κάλεσε σε βοήθεια με την ελπίδα ότι θα την ακούσουν οι γείτονες.

Ο 59χρονος άρπαξε την εν διαστάσει συζυγό του από τα μαλλιά, την πέταξε στον καναπέ, και πιέζοντας την άρχισε να την γρονθοκοπεί σε όλο της σώμα και ειδικότερα στο κεφάλι. Έντρομοι παρακολουθούσαν το σκηνικό βίας η μητέρα της και ο 9χρονος γιος της.

Όπως συμπλήρωσε η 46χρονη για καλή της τύχη η αστυνομία έφθασε έγκαιρα στο σπίτι και μετά από σχεδόν δέκα λεπτά ξυλοδαρμού ο εφιάλτης της έλαβε τέλος. Στο δικαστήριο η 46χρονη ανέφερε ότι ο λόγος που έγινε αυτό επεισόδιο είναι ότι δεν του δίνει διαζύγιο, διότι δεν έχει ξεκαθαριστεί η διατροφή για τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο ίδιος έχει φύγει πολλές φορές από το σπίτι και πριν από μικρό χρονικό διάστημα (2 μηνών), η 46χρονη τον επισκέφθηκε στο πατάρι του μαγαζιού του όπου και διαμένει και του ζήτησε να γυρίσει σπίτι. Ο 59χρονος γύρισε στο σπίτι για λίγο αλλά μετά από κουβέντα με τους γιους του, του ανέφεραν ότι η μαμά τους βγαίνει βόλτες με τον γείτονα και έχουν φωτογραφίες μαζί στο κινητό και ότι μιλάνε ερωτικά στο τηλέφωνο. Τέλος, ο ίδιος ανέφερε ότι δεν τη χτύπησε.

Ο 59χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και έξι μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης

πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις