«Στα τσακίδια…»

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, «Club Rossoneri» με ανακοίνωσή τους εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση προς πάσα κατεύθυνση, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Αναλυτικά:

Δύο χρόνια δύο υποβιβασμοί και θεωρείς τον εαυτό σου προπονητή;
Δύο χρόνια δύο υποβιβασμοί και θεωρείς τον εαυτό σου διοίκηση;
Τέσσερα χρονια εξευτελισμός και θεωρείσαι ποδοσφαιράνθρωπος;
Νόμιζες ότι θα έσωνες την παρτίδα αλλά τελευταία αγωνιστική σου τράβηξαν το χαλί, ακόμα και οι δικοί σου,αυτοί που όλη την χρονιά υποδεχόντουσαν τις αντίπαλες ομάδες, και τους έσφιγγαν τα χέρια και τους έκλειναν τα μάτια μπας και πάρεις κανέναν πόντο.
Αλήθεια γιατί δεν κατέθεσε πέρσι ένσταση καμία ομάδα όταν χρησιμοποιούσες στο ίδιο ματς 2 τιμωρημένους παίχτες με την Καβάλα;
Έχουμε πολλά να πούμε για το πέρυσι αλλά τα προσπερνάμε, γιατί τα φετινά σου καραγκιοζιλίκια ήδη έχουν γίνει viral.
Κι ενώ όλο το καλοκαίρι σκόπιμα αφήνατε να διαρευσει ότι υπάρχει αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ με την έλευση ενός Πόντιου εξ Αθηνών, δισεκατομμυριούχο που θα μας βγάλει κι Ευρώπη, αφού τον βρήκε και τον έφερε καβάλα στο άλογο ο χοντρούλης από τα δυτικά, ξαφνικά εμφανίζεται ο άσωτος υιός αλάτι Κάλας για να αναδομήσει τον Απόλλων από την αρχή.
Καλα κύριε Κοσμά που ήσασταν τόσα χρόνια που διασύροταν η ομάδα κι εξευτελιζόταν για 9000€;;
Που ήσασταν όταν για 9000€ πλαστογραφούσαν τα δημόσια έγγραφα; Που ήσασταν όταν οι προσφυγές έπεφταν βροχή και οι αφαιρέσεις βαθμών ήταν καθημερινό φαινόμενο; Που ήσασταν όταν η ομάδα δεν είχε λεφτά να κατεβεί στα Τρίκαλα να παίξει και δανειζόταν λεφτά από τους φορείς που εσείς τώρα δεν αναγνωρίζετε; Που ήσασταν όταν η ομάδα δεν κατέβηκε στα δύο ματς με Χανιά και Δράμα γράφοντας τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της; Και έρχεστε τώρα μετά από 6 χρόνια μετά Βαϊων και κλάδων να μας πείτε ότι θέλετε στήριξη. Και αντί να καλέσεις όλους τους φορείς του Απόλλωνα, τον δήμαρχο και τον ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ για να μιλήσεις και να ακούσεις όλα αυτά που πλέον μας χωρίζουν ώστε να βρεθεί μια χρυσή τομή, εσύ καλείς τους 8 εκλεκτούς για να μην τους πούμε κάπως χειρότερα, για να τους δώσεις γραμμή τι πρέπει να γίνει για να ξεκινήσει ο εμφύλιος. Ενας εμφύλιος που εσείς το ξεκινάτε, με την φράση : οποίος δεν είναι με τον Καλαϊτζίδη είναι με τον Μπαλτίδη…
Εμεις και όλος υπόλοιπος κόσμος , εκτός των 8 εκλεκτών σας είναι με τον Απόλλων Καλαμαριάς!!!!Και για να τελειώνουμε με το ωραίο παραμυθάκι που προσπαθείτε να πουλήσετε,δεν έχετε πείσει ούτε τον πιο χαζό φίλαθλο του Απόλλωνα ότι είστε εσείς μεγαλομέτοχος και κουμαντάδορος της ομάδας μας.
Ωραίο το διαφημιστικό σποτ σας αλλά δεν θα πάρουμε περί Κάλας. Παραβρωμισε στους κόλπους του ποδοσφαίρου και στις πιάτσες το όνομα του προέδρου της λίγκας και θέλετε να απαγκιστρωθείτε από αυτό, με την έλευση του ανθρώπου που είναι στην καρδιά Άρης, στο μυαλό Απόλλων, στο νεφρό ΠΑΟΚ και στο στήθος Ηρακλής. Ο σύνδεσμος μας, πιστός στις αρχές του και στα ιδεώδη του, για έναν περήφανο και μεγάλο Απόλλων Καλαμαριάς δεν θα ακολουθήσει και φέτος σε κανένα ματς και πουθενά είτε παίζει στην έδρα μας στην Καλαμαριά, είτε στην Ευκαρπία ή όπου αλλού δηλώσετε έδρα. Απέχουμε για όσο θα είστε εσείς και η οικογένεια σας στο τιμόνι του συλλόγου μας. Είχατε την ευκαιρία να συσπειρώσετε τον κόσμο και να γίνει μια νέα αρχή αλλα εσείς διαλέξατε να έχετε στο γήπεδο αυτούς που θέλετε…τους λίγους!! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά..!!
ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΜΉΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Υ.Γ. Κύριοι του ΜΓΣ ΑΠΌΛΛΩΝ, μετά από πρωτοβουλία δική μας ήρθαμε και σας θέσαμε-απαιτήσαμε 4 καυτα θέματα που αφορούν την οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
1.Να μην επαναληφθούν συναυλίες τύπου Καρρά, που διαλύουν το γήπεδο και συγχρόνως την συναισθηματική αξία που έχει για εμάς. Το γήπεδο μας δεν είναι μπουζουκτσιδικο.
2.Εφοσον δεν παίζει η ομάδα του Απόλλωνα μέσα στο γήπεδο μας ,δεν δεχόμαστε να παίξει και καμιά άλλη όπως και να λέγεται.Εαν υπάρξει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση την απόφαση θα την πάρει η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη.
3.Να απομακρυνθεί η ακαδημία του ΠΑΟ από τα γηπεδακια πίσω στο γήπεδο και οι ώρες να δοθούν-καλυπτουν από τις ομάδες του δήμου Καλαμαριάς που έχουν ανάγκη.
4.Τα τμήματα του ερασιτέχνη έχουν δοθεί σε ιδιώτες. τους λόγους και τα κέρδη της κίνησης αυτής καθώς και τι προοπτικές υπάρχουν και τι ρήτρες. Τις απαντήσεις που πήραμε, εννοείται ότι μεταφέραμε σε όσους ήρθαν στην γενική μας συνέλευση. Για τους υπόλοιπους που μόνο κριτική κάνουν από τα καφενεία και τις καφετέριες ξέρουν που είναι ο ερασιτέχνης μπορούν να πάνε από εκεί. Εδω θα είμαστε και θα περιμένουμε να υλοποιηθούν όλα αυτά που συζητήθηκαν.Αλλιως σύντομα θα ξανάτοποθετηθουμε στα του ερασιτέχνη.
Υ.Γ. 2. Σύντομα θα ξανα τοποθετηθούμε για κάποιους συγκεκριμένους μαϊντανους-μπιφτεκαδες οι οποίοι μόνο στόχο έχουν να διχάσουν τον κόσμο και να φέρουν ανακατοσούρα.Τυποι που για τα προσωπικά τους οφέλη αλλάζουν γνώμες και φιλίες εν μια νυκτί.
Τύποι που εμείς φωνάζαμε χρόνια ότι κάνουν κακό αλλά ευτυχώς πλεον τους έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος.
Υ.Γ. 3.Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμα αλλά δεν θέλουμε να κουράσουμε τον ήδη κουρασμένο κόσμο του Απόλλωνα Καλαμαριάς μας. Τελευταιο νομίζουμε ότι αφήσαμε κάτι που μας πονάει όλους τους Απολλωνιστες. Το που θα παίξει η ομάδα φέτος. Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του Καλαϊτζίδη δεν θέλει να γυρίσει την ομάδα στην Καλαμαριά μέχρι να φύγουν τα μιάσματα απο την Καλαμαριά. Την καταγγελία της λειτουργίας στην περιφέρεια ποιος την έκανε οεο;;Τα αποδυτήρια που τα έσπασε ποιος το έκανε οεο;;Ο ίδιος δεν θέλει να παίξει στην Καλαμαριά κι έκανε ότι μπορούσε να βγει το γήπεδο ακατάλληλο τιμωρώντας τον Απόλλων Καλαμαριάς. Στα τσακίδια…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις