Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μιλόγεβιτς

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και επίσημα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς! Η Ένωση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο τεχνικό, λίγη ώρα μετά τα όσα προέκυψαν με το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.
Υπήρχε ξεκάθαρο θέμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την παραμονή του να βρισκόταν στον αέρα. Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές και τελικά ανακοινώθηκε το… διαζύγιο ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος κόουτς θα βρεθεί το Σάββατο στα Σπάτα ώστε να αποχαιρετήσει άπαντες, ενώ παραμένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του και θα πάει με νέο προπονητή απέναντι στον Ατρόμητο ή αν θα ψάξει με ηρεμία τον επόμενο τεχνικό και κόντρα στους Περιστεριώτες θα είναι ο Παναγιωταρας στον πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις