Αναγέννηση Καρδίτσας: Στο… φουλ οι προπονήσεις εν αναμονή των εξελίξεων

Απερίσπαστη συνεχίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας την προετοιμασία της και περιμένει να γίνει η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ενημέρωση από την Αναγέννηση Καρδίτσας:
«Έχοντας κλείσει περίπου δύο μήνες προετοιμασίας η ομάδα μας συνεχίζει τις προπονήσεις, περιμένοντας τις εξελίξεις στη Superleague 2 και αν τελικά θα έχουμε σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Μετά την αγχωτική και συνάμα σπουδαία πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα μας έχει επιστρέψει σε ρυθμούς προετοιμασίας. Στο Σύλλογο επικρατεί τεράστια ικανοποίηση για την πρόκριση της ομάδας μας αλλά και για τους συγκλονιστικούς φιλάθλους μας, που και στο παιχνίδι της Τετάρτης μας έδωσαν τεράστια ώθηση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δυναμική της Αναγέννησης.

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν σήμερα στο «Γεώργιος Μπαζής» υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του προπονητικού τιμ. Ένα προπονητικό τιμ που από την επόμενη εβδομάδα θα είναι ακόμη πιο ενισχυμένο, καθώς θα επιστρέψει και πάλι μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας, ο Υπεύθυνος Φυσικής Κατάστασης, ο Φάνης Τζατζάκης.

Να σημειωθεί πως από τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Ιγκόρ Βιδάλ, ο οποίος είχε αποκομίσει τραυματισμό στο ματς με την ΑΕΛ, ενώ και ο Μπενγκόα αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη και να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Φυσικά οι εξελίξεις στη Superleague 2 είναι αυτές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αφού δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο η επικείμενη έναρξη (θυμίζουμε πως έχει ορισθεί στις 17 Οκτωβρίου) να αναβληθεί εκ νέου. Σε μια τέτοια περίπτωση οι άνθρωποι της Αναγέννησης θα προγραμματίσουν κάποιο φιλικό, το οποίο πιθανότητα θα γίνει στην Καρδίτσα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις