“Προσγείωσε” την ΑΕΛ ο Π.Ο. Ελασσόνας

Σε ένα αρκετό καλό παιχνίδι, παρά τη συνεχόμενη βροχόπτωση, ο ΠΟΕ επικράτησε με 2-1 της ΠΑΕ ΑΕΛ στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας.

O τεχνικός των “βυσσινί” Κώστας Φραντζέσκος έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα στη Ρόδο θέλοντας να δει την αγωνιστική τους κατάσταση, με την ομάδα της Ελασσόνας από την άλλη να δίνει ένα καλό τεστ, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:
33’ Καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου, ο Κούστα θα πάρει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, με την μπάλα να περνάει άουτ.
45+1 Μετά από πάσα του Μπαντιμπαγκά ο Κούστα από κοντά θα κάνει το 0-1 για την ΑΕΛ
47’ Σουτ του Γκουντρουμπή έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.
49’ Σέντρα Ματούλα από αριστερά με τον Τόλιο να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
51’ Σέντρα του Γκουντρουμπή από δεξιά, ο Γκαμπέτας θα κάνει το γυριστό σουτ με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι,
53’ Πλασέ του Κούστα πάνω από τα δοκάρια.
62’ Με κοντινή προβολή ο Γκαμπέτας, μετά από πάσα του Γκουντρουμπή, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
77’ Με ωραία ενέργεια ο Καραγκούνης θα σουτάρει από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του φιλικού παιχνιδιού.

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Περτζιόνι, Λαγός, Κακάμης, Νταμπώσης, Καραλούλης, Κοντοθανάσης, Ματούλας, Γκαμπέτας, Τόλιος, Γκουτρουμπής.

ΠΑΕ ΑΕΛ (Κώστας Φρατζέσκος): Σουλούκος, Παπαγεωργιου, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Κουτσιανούλης, Γιάκος, Μιλτιάδης, Τζέλα, Μπαντιμπαγκά, Κούστα, Γρηγορόπουλος.

Πηγή:elassona884.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις