Πρόκριση για Ο.Υ.Κ.Β. στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών στο πόλο

Ολοκληρώθηκαν στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου οι αγώνες της Α’ προκριματικής φάσης των πρωταθλημάτων Νέων Ανδρών. ΟΥΚ Βόλου και ΝΟ Λάρισας πήραν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Ο προτελευταίος αγώνας του συγκεκριμένου Ομίλου, πάντως, ανάμεσα στις δύο ομάδες που τελικά δεν προκρίθηκαν -έτσι ή αλλιώς δεν θα προκρινόταν-, δηλαδή…

…ανάμεσα στον ΟΕΑΝΑΒ και τη Νίκη Βόλου διακόπηκε λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου οκτάλεπτου και ενώ το σκορ ήταν 1-1, διότι, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα, προκλήθηκε επεισόδιο με τον προπονητή των «κυανολεύκων» Δημήτρη Μπλάνα.
Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ΚΟΕ και φυσικά θα επιληφθεί σχετικά ο αθλητικός δικαστής. Θα γίνουν, εξάλλου, διαφορετικές συμπληρωματικές εκθέσεις από τον γιατρό και τον αλυτάρχη.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία Ομίλου Βόλου:
Νίκη-ΟΥΚΒ 6-9
ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΟ Λάρισας 4-19
ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΥΚΒ 1-13
Νίκη-ΝΟ Λάρισας 5-10
ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη (διακόπηκε)
ΟΥΚΒ-ΝΟ Λάρισας 7-5

Η Βαθμολογία
(Τελική)
1. ΟΥΚ Βόλου 9
2. ΝΟ Λάρισας 6
3. Νίκη Β. 0
4. ΟΕΑ/ΝΑΒ 0
* Δεν λαμβάνεται υπόψη ο αγώνας ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη που διακόπηκε.

Έτσι οι ομάδες που, σύμφωνα με τις βαθμολογίες, έχουν προκριθεί είναι οι: ΑΝΟ Γλυφάδας, Παναθηναϊκός , Πανιώνιος (από τον Α΄ Όμιλο Αττικής), Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Χίου, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων (από τον Β΄ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΟ Πετρούπολης (από τον Γ΄ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, Ηρακλής, ΑΣ Απόλλο, ΧΑΝΘ (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου (από τον Όμιλο Κρήτης), ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας), ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας (από τον Όμιλο Βόλου).
Εκκρεμεί η απόφαση της ΚΟΕ για το ποιες ομάδες τερμάτισαν τελευταίες στον Γ΄ Όμιλο Αττικής, καθώς ο Υδραϊκός δεν μπόρεσε να παραβρεθεί τους αγώνες, όπως επίσης δεν αγωνίστηκαν και τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας στον Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις