Νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την κάλυψη των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας. Να θυμίσουμε πως ο προηγούμενος διαγωνισμός για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου είχε κηρυχθεί άγονος, καθώς μόνο η Nova είχε καταθέσει προσφορά που όμως στερούταν εγγυητικής επιστολής.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών και εμπορικών δικαιωμάτων των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος εντός της ελληνικής επικράτειας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα (Πάρκο  Γουδή  ΤΚ 11510, τηλ. 210 9306000)  προσκαλεί κάθε  ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει νομίμως λειτουργούντα σταθμό παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών (τηλεοπτικό σταθμό), να  συμμετάσχει  σε  εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης, εντός της Ελληνικής Επικράτειας, των τηλεοπτικών και εμπορικών-χορηγικών  δικαιωμάτων των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών, συμπεριλαμβανομένου  και του τελικού, της  αγωνιστικής  περιόδου  2021 – 2022.

Η Ε.Π.Ο. καλεί  όσους ενδιαφέρονται  και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους  μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30.

Οι αναλυτικοί  όροι της προσκλήσεως διατίθενται  από τα  γραφεία της Ε.Π.Ο. Πάρκο Γουδή τηλ.210 9306000.

Αθήνα, 11 Οκτωβρίου   2021

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε./Ε.Π.Ο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις