Ψάχνει τηλεοπτικό πάροχο για το Κύπελλο η ΕΠΟ – Χωρίς TV η 5η φάση

Μοιράσου το άρθρο

Πολύ δύσκολα θα έχει βρει τηλεοπτική «στέγη» το Κύπελλο Ελλάδας μέχρι τα παιχνίδια της 5ης φάσης.

Κύπελλο Ελλάδας: Νέος διαγωνισμός για τα τηλεοπτικά. Διορία μέχρι τις 26/10 έχουν οι ενδιαφερόμενοι.

Την προσεχή Πέμπτη (14/10) θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση της 5ης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας. Στη κληρωτίδα θα μπουν 24 ομάδες, εκ των οποίων οι 10 της Super League 1 (εκτός από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη).

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το τριήμερο 26-27-28/10 και το πιθανότερο είναι και αυτά τα παιχνίδια να διεξαχθούν χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Η ΕΠΟ έστειλε εκ νέου πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος, η οποία λήγει στις 26/10, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το πρωτο «πιάτο» της 5ης φάσης του θεσμού.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών και εμπορικών δικαιωμάτων των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος εντός της ελληνικής επικράτειας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα (Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510, τηλ. 210 9306000) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει νομίμως λειτουργούντα σταθμό παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών (τηλεοπτικό σταθμό), να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης, εντός της Ελληνικής Επικράτειας, των τηλεοπτικών και εμπορικών-χορηγικών δικαιωμάτων των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού, της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022.

Η Ε.Π.Ο. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι τις 26 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:30».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις