Νίκη Βόλου: Δεν την «χαλάει» η αναβολή της πρεμιέρας

Μπορεί η Νίκη Βόλου να είναι μπροστά σε σχέση με πολλούς ανταγωνιστές της όσον αφορά το επίπεδο προετοιμασίας που βρίσκεται στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, εντούτοις δεν την «χαλάει» μία αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο βασικός λόγος είναι πως με μία – δύο εβδομάδες καθυστέρηση της έναρξης, ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές ακόμη κι αυτούς που τραυματίστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Π. Μαγουλάς» δεν έλαβαν μέρος οι Λούκας Γκαρσία, Γιώργος Τζοβάρας και Χοσέτε Μιράντα. Ο Αργεντινός μέσος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς τις επόμενες μέρες ενώ ο Τζοβάρας θα μπει σταδιακά προς το τέλος αυτής ή την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Ο Μιράντα επιστρέφει στην Ελλάδα την Τετάρτη και μπαίνει σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς ώστε να είναι πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και τον αγώνα Κυπέλλου στις 27 Οκτωβρίου.

Εφόσον η έναρξη του πρωταθλήματος στις 17 Οκτωβρίου, θα αναβληθεί στο αυριανό συμβούλιο της SL2, η Νίκη Βόλου βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις