Βέροια: Γηπεδικό πρόβλημα έφεραν οι αναβολές του πρωταθλήματος

Ακόμα και ο προγραμματισμός συντήρησης των γηπέδων, του Δημοτικού σταδίου της Βέροιας και των βοηθητικών της “Βασίλισσας” στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου έχει πέσει έξω, με αυτά τα ευτράπελα που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την έναρξη της SL2!

Ένα πρωτάθλημα που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου, όμως έχουμε ήδη φτάσει ένα μήνα μετά και ακόμα δεν έχει αρχίσει, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των παραγόντων της κατηγορίας, η σέντρα του ενδέχεται να πάει προς τα τέλη Οκτωβρίου!

Οι Βεροιώτες μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα άρχιζε στα μέσα Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν να κάνουν επανασπορά του αγωνιστικού χώρου στα γήπεδα που προαναφέραμε, η οποία για να αποδώσει τα αναμενόμενα, θέλει περίπου έναν ολόκληρο μήνα.

Ξαφνικά όμως, αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που ανάγκασε τους Βεροιώτες να “πατήσουν” πρόωρα τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου για το επίσημο αυτό παιχνίδι και για τον λόγο αυτό πήγε πίσω η συντήρηση. Αποτέλεσμα; Να πάνε όλα πίσω, σε ότι αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και αυτή την στιγμή η ομάδα να μην έχει γήπεδο, ούτε για να δώσει ακόμη και ένα φιλικό παιχνίδι! Αυτό έγινε και χθες με το ματς κόντρα στον Πανδραμαικό, το οποίο έγινε τελικά στο Δημοτικό της Αλεξάνδρειας, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για το γήπεδο του Λουτρού!!!

πηγή: kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις