«Διπλό» οι γυναίκες της Αργούς στα Σουφλάρια

Συνέχισε και χθες την ανοδική πορεία της η ομάδα γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ και πήρε πολύτιμη νίκη στη Λάρισα με 3-0 επί του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, σε αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής. Τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ με πολύ καλή τακτική στο σέρβις, σταθερότητα στην υποδοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, κατόρθωσαν να εξουδετερώσουν τα ατού της ομάδας της Λάρισας και πήραν μια χρήσιμη νίκη για τη συνέχεια.

Ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Σταθόπουλος είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του. Το τελικό 3-0 δίνει στη Βολιώτικη ομάδα το αβαντάζ έδρας, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες βρεθούν αντιμέτωπες στα μπαράζ.

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έχασε μέσα στη Λαμία με 3-0 σετ από τον ΑΟΛ και έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ , ο οποίος κέρδισε μέσα στον Αλμυρό τον τοπικό ΓΣ.

Τα σετ: 23-25,18-25,21-25

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (Κουκούλης) Καραγιάννη, Γκαραλιάκου, Φούντα, Σουλτσιώτου, Κανιούρα,Τσιαντούλη, Χαλκιά, Νινίκα,Τσοκάνου, Πλιάκα, Ποπέσκου, Παπακωνσταντίνου, Μπαρούτα.

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος) Τάσσου,Τσαντοπούλου, Παπαθανασίου, Τσακουμάγκου, Γερογιάννη, Γκαλάκου, Ζαφειρίου, Φιλιππίδη, Τσιτσιγιάννη, Γάκη(L), Κανέλλου(L), Καλοφορίδη,Τσιτρά.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ- ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-0 σετ
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3 σετ
ΦΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-0 σετ
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ- ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1-3 σετ

Βαθμολογία:
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 25β (27-8)
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 23β(25-12)
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 22β (24-10)
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 19β(22-13)
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 13β (17-22)
ΑΣ ΑΡΓΩ 11β (14-22)
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 4β (8-28)
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3β (5-27)

ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν την Κυριακή και πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν οι παίδες της ΑΡΓΟΥΣ, αφού κέρδισαν μέσα στο Αλκαζάρ την αντίστοιχη της ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-0 σετ, σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παίδων.Η Βολιώτη ομάδα ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, παρά μόνο στο 2ο σετ, όταν οι πολλές αλλαγές που έγιναν,  έφεραν μια φυσιολογική αναστάτωση.

Τα αγόρια της ΑΡΓΟΥΣ είχαν την τύχη, πριν από το δικό τους παιχνίδι, να παρακολουθήσουν τον αγώνα Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών μεταξύ ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ και να αποκομίσουν σημαντικές εικόνες και εμπειρίες για το άθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας του Βόλου Σπύρος Γεωργουλάς, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Τα σετ 10-25,24-26,13-25

ΕΑΛ: (Κ. Κατσιανίκος): Δαλάκας, Λάκης, Χαλιαμπάλιας, Ζαφείρης, Μίχης, Βουτυρίτσας, Παπαθανασίου, Πράππας, Νταφούλης, Τσέτσιλας (λ).

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σπ.Γεωργουλάς) Γράντζας Αθ,Πιτσιάβας Απ, Αγορίτσης Γ, Φιλιππίδης Β, Σίμος Δ, Αγκόλι Αλ, Λημνιώτης Χρ, Βλάχος Ευγ, Πασχαλίδης Αν, Χονδροδήμος Νικ

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ –ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 0-3 σετ
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 3-0 αα
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ αναβλ.

Βαθμολογία:
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 13β
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 12β
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 12β
ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 10β
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 9β
ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 1β
(οι 3 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας προκρίνονται στην επόμενη φάση)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ΕΣΠΕΚΕΛ
Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν χθες οι κορασίδες Α΄ της ΑΡΓΟΥΣ από την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ σε αγώνα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Η ομάδα του Βόλου έχασε με 3-0 σετ από την ομάδα της Λάρισας η οποία ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Η ΑΡΓΩ απέδωσε κατά διαστήματα πολύ ποιοτικό βόλεϊ, αλλά η έλλειψη διάρκειας στο παιχνίδι της, δεν της επέτρεψε κάτι καλύτερο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄ΕΣΠΕΚΕΛ
Η ομάδα των κορασίδων Β΄της ΑΡΓΟΥΣ κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 σετ τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ και διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημά της.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις