Μπέος: «Ο Βαζάκας βρίζει τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου;»

Τηλεφωνική παρέμβαση στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ fm Μαγνησίας και στην εκπομπή «Στο Πέταλο» έκανε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αφορμή σχόλια για το Στάδιο της Νεάπολης και τη συνέντευξη του Γιώργου Βαζάκα στην οποία παρομοίασε τον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου με βοσκοτόπι.

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να καταλάβω βρίζετε τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου που δεν φτιάχνει το γήπεδο; Ποιος θα το φτιάξει; Οι γιορτές αργούν για να στείλετε γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να ζητήσετε να το φτιάξει…

Ευθύνη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου είναι. Ας το φτιάξουν! Σε ποιον εκφράζει  παράπονα για το γήπεδο ο Βαζάκας; Να πάει να πιάσει αυτόν που είναι πρόεδρος και στη διοίκηση και να τους πει: αυτό δεν είναι γήπεδο.

Το γήπεδο δεν ανήκει στην ΠΑΕ; Δεν έχει παραχωρηθεί στην ΠΑΕ; Ποιος περιμένουν να το φτιάξει; Είναι τρέλα όλα αυτά… Λέτε, λέτε…

Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει να προάγουν το άθλημα, να βγάλουν αθλητές, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να διεκδικήσουν κάτι. Έχουν άλλα ενδιαφέροντα…»

Σε διευκρίνιση του «οικοδεσπότη» της εκπομπής ότι ο Γιώργος Βαζάκας δεν έριξε μομφή στον Δήμο Βόλου για την κατάσταση του γηπέδου της Νεάπολης ο κ. Μπέος απάντησε: «Πώς να ρίξει μομφή στο Δήμο; Άρα προφανώς ο Γιώργος Βαζάκας τα λέει για τη διοίκησή του. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι. Το γήπεδο τους παραχωρήθηκε ας κάνουν ότι νομίζουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις