“Παράθυρο” μεταγραφών μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου από την ΕΠΟ

Μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου θα μπορούν οι ελεύθεροι παίκτες να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ανοιχτά το Σάββατο τα γραφεία της ΕΠΟ για την έκδοση δελτίων.
Το βράδυ της Δευτέρας (1/2) ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ωστόσο υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι παίκτες που δεν θα έχουν συμφωνήσει ακόμα με κάποια ομάδα εντός του χρονικού ορίου.

Έτσι, η ΕΠΟ δίνει τη δυνατότητα σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών να κάνουν τις κινήσεις τους, με τη σχετική προθεσμία να ορίζεται από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι τις 12 του ίδιου μήνα, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (29/1).

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε ότι μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου 2016, η προθεσμία που θα δοθεί σε άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών FIFA, άρθρο 6) για να εγγραφούν σε ΠΑΕ, ορίζεται από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016 έως και την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:00».

Επιπλέον, η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 θα λειτουργήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της από τις 11:00 έως τις 13:00, αποκλειστικά και μόνο για την παράδοση δελτίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις