Τόσα ζητάνε οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 από την ΕΡΤ

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες του Metrosport.gr, θα πρέπει να ικανοποιηθούν όλες οι ομάδες οικονομικά για να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Super League 2.

Εκτός απο την συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού, για την οποία προϊδέαζαν οι εκπρόσωποι της επιτροπής (με πρόεδρο τον Λεουτσάκο), το καθοριστικό ραντεβού θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής με τα διευθύνοντα στελέχη της ΕΡΤ

Σύμφωνα με το metrosport, oι 32 ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο μαραθώνιο ζητούν να εισπράξουν απο τα τηλεοπτικά, ένα ποσό που θα αγγίζει τουλάχιστον τις 250.000 ευρώ για κάθε μία απο αυτές. Η ΕΡΤ σε πρόσφατες συζητήσεις που είχαν γίνει, ενημέρωσε το προεδρείο της SL2 πως μπορεί να διαθέσει το ίδιο ποσό, συνολικά, που είχε δώσει την περσινή σεζόν. Τότε όμως, συμμετείχαν 12 ομάδες που εισέπραξαν (πράγματι) από 250.000 ευρώ.

Τώρα που οι ομάδες αυξήθηκαν και έφθασαν αισίως στις 32, για να πάρουν απο 250.000 ευρώ η κάθε μία, θα πρέπει ο τηλεοπτικός πάροχος να υπερδιπλασιάσει την προσφορά του. Προς το παρόν δεν υπάρχει διάθεση από τον πάροχο να αυξήσει την προσφορά του.

Γι’ αυτό τον λόγο αναφέρουμε πως από το καθοριστικό ραντεβού των εκπροσώπων της SL2 με τα διευθυντικά στελέχη της ΕΡΤ θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις