Πετρέλαιο θέρμανσης: Τιμή φωτιά για τους πολίτες – Σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες

Το πετρέλαιο θέρμανσης κυκλοφορεί στην αγορά από σήμερα, με τιμές φωτιά για τους πολίτες που βρίσκονται σε απόγνωση.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Με την θερμοκρασία στην Ελλάδα να πέφτει αισθητά και τον «Μπάλλο» να απειλεί, οι πολίτες της χώρας καλούνται από σήμερα να λύσουν το θέμα της θέρμανσης, καθώς το πετρέλαιο είναι διαθέσιμο για τα ελληνικά νοικοκυριά, που όμως βρίσκονται σε απόγνωση μετά το άκουσμα των νέων τιμών.

Το πετρέλαιο θα διατίθεται φέτος σε τιμές φωτιά καθώς η αύξηση που παρατηρείται σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, αγγίζει το ποσοστό του 45% και προκαλεί πραγματικά σοκ.

 

Ανάλογη είναι η κατάσταση και για ελληνικά νησιά, εκεί όπου οι κάτοικοι θα αναγκαστούν, λόγω και των μεγάλων μεταφορικών εξόδων να πληρώσουν το λίτρο του πετρελαίου στο 1.20 ευρώ, τη στιγμή που οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για μια αύξηση του κόστους, στα 352 ευρώ ανά πολυκατοικία.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ξεκάθαρα πως το κράτος όχι μόνο δεν έχει κάνει τίποτε για να απορροφήσει τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων αλλά όπως φαίνεται φέτος πολλοί θα είναι αυτοί που θα μείνουν χωρίς θέρμανση καθώς οι εξαιρετικά μεγάλες τιμές στο πετρέλαιο το κάνουν απλησίαστο για τους οικονομικά ασθενέστερους.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις