«Προειδοποίηση απάτης»


Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Χανιά ενημερώνει πως άγνωστα άτομα, επικαλούμενα την ΠΑΕ και τον πρόεδρο Αντώνη Ροκάκη, προσπαθούν να αποσπάσουν στοιχεία τραπεζικών καρτών και λογαριασμών με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα.

Η ανακοίνωση:

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Η «ΠΑΕ Χανιά» με αίσθημα ευθύνης επιθυμεί να ενημερώσει την αθλητική «οικογένεια» ότι πληροφορήθηκε σήμερα από γυμναστές των Χανίων πως δέχτηκαν επικοινωνία από άγνωστα σε αυτήν πρόσωπα, τα οποία επικαλέστηκαν το όνομα του Προέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη, με σκοπό να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και καρτών, με πρόσχημα επαγγελματική συνεργασία για την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της «ΠΑΕ Χανιά» έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές παρακαλώντας να λάβουν άμεσα τα αναγκαία νόμιμα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα για την προστασία των συμπολιτών του.

Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπιστεύονται για κανέναν λόγο ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα σε οποιονδήποτε τρίτο.»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις