Α’ Ε.Π.Σ.Θ.: Το ταμείο της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Το goalpost.gr όπως μετά το πέρας της αγωνιστικής δραστηριότητας του Σαββατοκύριακου κάνει ταμείο και σας παρουσιάζει τους “χαμένους” και τους “κερδισμένους”.

Σάββατο 30/1

Μαγνησιακός – Άρης Μελισσατίκων 1-2
Άλλη μια εντός έδρας απόπειρα για το πρώτο του τρίποντο από την επιστροφή του στο κιούπι έπεσε στο κενό για τον Μαγνησιακό, που αυτή τη φορά αν και κατάφερε να “ανοίξει” λογαριασμό έπειτα από την επιστροφή του στην φυσική του έδρα, είδε την ομάδα του Άρη Μελισσατίκων να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο του γεγονός που πρέπει να προβληματίζει ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους των μπλε μιας και πλέον αρχιζεί να μπαίνει σε σοβαρές περιπέτειες σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή. Πλέον η ομάδα του Β. Πανόπουλου μετά και την νέα ήττα της παρέμεινε στους 10 βαθμούς και σίγουρα πρέπει να αλλάξει πρόσωπο για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής, ενώ στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ν. Αθανασιάδη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Σαρακηνό (σ.σ. 0-2) και πλέον έφτασε τους 18 βαθμούς κα μπήκε στην πρώτη πεντάδα.

Σαρακηνός – Πηλέας 4-1
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσε ο Σαρακηνός μετά την εκτός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, αυτή την φορά απέναντι στον Πηλέα που τον “βύθισε” ακόμη περισσότερο στον πάτο της βαθμολογίας και πλέον όπως όλα δείχνουν οι κιτρινόμαυροι δεν βρίσκουν την φόρμουλα να αντιδράσουν καθώς από το πέρας της 1ης αγωνιστικής δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ούτε έναν πόντο στην συνολική τους συγκομιδή μετρώντας μόλις 3. Ενώ από την άλλη οι γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε και εκείνη την “γκέλα” της Α.Ε.Δ. και ψαλίδισε την διαφορά από την κορυφή στο -6.

Αγ. Παρασκευή – Α.Ε. Διμηνίου 1-1
Η Αγ. Παρασκευή ήταν τελικώς η ομάδα που κατάφερε να ανακόψει το σερί των 9 διαδοχικών νικών της Α.Ε.Δ. το Σάββατο στο γήπεδο της, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ζιώγα από το α’ μέρος και ουσιαστικά με το γκολ του Παντέλογλου στην επανάληψη πήρε ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην μάχη που δίνει για την αποφυγή της να μπει σε περιπέτειες σχετικά με τα σενάρια υποβιβασμού, φτάνοντας έτσι τους 15 βαθμούς και ανοίγοντας την ψαλίδα στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ από την άλλη, η ομάδα του Κ. Μπράτσου είδαν να μικραίνει η διαφορά από τον δεύτερο Ηρακλή στους 4 βαθμούς και να ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για εκείνους της ερχόμενες 3 αγωνιστικές.
Κυριακή 31/1

Πανιώνιος – Θησέας 0-1
Μπορεί να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή αλλά έχει και εκείνος της όποιες ελπίδες του, για να ελπίζει ο Θησέας μετά το σπουδαίο διπλό κόντρα στον Πανιώνιο φτάνοντας έτσι τους 20 βαθμούς συνολικά. Από την άλλη φυσικά η ομάδα του Ν. Σκουφογιάννη δείχνει πως το 2016 δεν έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς και έχοντας πλέον 11 πόντους πρέπει να τρέξει αρκετά, μιας και βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και σίγουρα πέταξαν στα σκουπίδια τον “καλό” τους μήνα που ήταν ο Δεκέμβρης και αυτό πλέον τους δημιουργεί πρόβλημα.

Ηρακλής – Α.Ε. 2002 1-0
Αναμφίβολα η πιο κερδισμένη ομάδα βάση αποτελεσμάτων είναι η ομάδα του Γ. Φασουράκη μιας και εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Α.Ε.Δ. και ψαλίδισε την απόσταση στο -4 από την κορυφή και έχοντας όλα τα ντέρμπι εντός έδρας εκτός του Θησέα με την ανάλογη σοβαρότητα μπορεί να ελπίζει στην κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο, όλα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο μιας και η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ και η απόδειξη για όλα αυτά είναι εντός των τεσσάρων γραμμών, το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για τους ποδοσφαιριστές και την αγωνιστική ανωτερότητα των ομάδων. Όσον αφορά την Α.Ε. 2002 που πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε απλά περιορίστηκε στην αξιοπρεπέστατη παρουσία της απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο παραμένοντας έτσι στους 5 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δάφνη – Σκιάθος : Αναβλήθηκε

Ρεπορτάζ : Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις