«Έτοιμοι για τη Νίκη Βόλου, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Ο Βασίλης Ευθυμίου αποτέλεσε πέρυσι την αποκάλυψη του Α.Ο Τρίκαλα καθώς στην παρθενική του χρονιά με τους κυανέρυθρους ήταν από τους διακριθέντες σημειώνοντας σημαντικά τέρματα και βοηθώντας γενικά την ομάδα του στο πρωτάθλημα της SL2.

O Βασίλης Ευθυμίου παραχώρησε συνέντευξη στο Trikalascore όπου μιλάει για τη φετινή σεζόν, τους ομαδικούς και προσωπικούς στόχους, το νέο πρωτάθλημα της SL2, τον προπονητή τους συμπαίκτες του, αλλά και τον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμάνη, τον οποίο γνώριζε πολύ καλά.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Βασίλη δεύτερη σεζόν για σένα στα Τρίκαλα. Πέρυσι είχες σημαντική παρουσία. Ποιοι είναι οι φετινοι σου στόχοι;

Απ:Ηταν μια αρκετά καλή χρόνια για μένα η περσινή χρόνια Παρ’ όλα αυτά οι στοχοι μου παραμένουν ίδιοι και υψηλοί και για την φετινή χρόνια.Πολύ δουλειά και αφοσίωση,μέ καλές εμφανίσεις να διακρηθω κατ’επεκταση να βοηθήσω την ομάδα μου στο μέγιστο.

-Μίλησε μας για τη φετινή προετοιμασία. Διήρκησε πολύ καιρό και ανεβηκατε δύο φορές στο Καρπενήσι

Απ:Πράγματι η προετοιμασία της ομάδας φέτος ήταν λίγο περίεργη. ανεβήκαμε δυο φορές στο Καρπενήσι,με αρκετές αλλαγές στο προπονητικό τιμ αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα έγιναν για καλό της ομάδας

-Σχολίασε μας τις εξελίξεις με τη μη έναρξη του πρωταθλήματος της Sl2. Πόσο αυτό επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές;

Απ: Σίγουρα η μη έναρξη του πρωταθλήματος είναι κάτι συνηθισμένο πλέον για εμάς όπως κάθε χρόνο, καθόλου ευχάριστο για τους ποδοσφαιριστές διότι αυτή είναι η δουλειά μας και ο τροπος ζωης μας…Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το φαινόμενο διότι σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό!

-Πέρυσι η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Φέτος που πιστεύεις ότι πρέπει να μπει ο πήχης όσον αφορά τους στόχους;

Απ:Όντως πέρυσι η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική παρόλο που δεν της άξιζε κάτι τέτοιο.Φέτος είναι απαραίτητο ο πήχης να μπει πιο ψηλά και να καταφερει να εξασφαλίσει όσο τον δυνατόν γρηγοροτερα την παραμονή της στην κατηγορία.διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αγωνιζόμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο και πρέπει πάντα να πρωταγωνιστούμε!
Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας να κρατηθεί όσο πιο γρήγορα μπορει στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!

-Μίλησε μας για το φετινό πρωτάθλημα και ποιές ομάδες θεωρείς φαβορί στους δύο ομίλους

Απ:Το φετινό πρωτάθλημα πιστευτο θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό διότι πλέον ο πρωταθλητής θα είναι ένας και μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ιστορικές ομάδες οι οποίες έχουν θέση στόχο την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία,αυτό είναι και για εμάς ένα επιπλέον κίνητρο να δείξουμε τι μπορεί να κάνει ο κάθε ένας! Όσον αφορά τις ομάδες που έχω ξεχωρίσει είναι από τον νότιο όμιλο ο Λεβαδειακός που θεωρώ θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο και από τον βόριο όμιλο είναι η Λάρισα και η Ξάνθη η οποίες πιστεύω ότι η θέση τους είναι στην super league 1 .

-Ένα σχόλιο για το φετινό ροστερ τον προπονητή και τη φετινή διοίκηση

Απ:Το φετινό ρόστερ θεωρώ πως είναι αρκετά καλό από εκεί και πέρα ο κάθε ένας πρέπει μέσα στο γήπεδο να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της! Όσον αφορά τον θέμα του προπονητή και της δοιηκησης το μόνο που έχω να πω είναι ότι μας στηρίζουν,είναι δίπλα μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα!

-Μίλησε μας για τον αδικοχαμένο Νίκο Τσουμανη τον οποίο γνώριζες πολύ καλά. Πολύ συνάδελφοι σου σχολιάζοντας το τραγικό αυτό γεγονός το ταυτισαν με οικονομικά προβλήματα που βιώνουν πολλοί ποδόσφαιριστες

Απ:Ο Νίκος ήταν ένας πολύ καλός μου φίλος,με βοήθησε πραγματικά όποτε τον χρειάστηκα,εξαιρετικό παιδί γεμάτος χαμόγελο.Είναι τραγικό να χάνονται παιδιά με τέτοιο τρόπο,δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω στο θέμα.Καλό παράδεισο να έχει και τον ευχαριστώ για όλα!

-Κλείνοντας κάνε μου ένα σχόλιο για την κλήρωση κυπέλλου που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τη Νίκη Βόλου:

Απ: Η ομάδα μου είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο της στο θεσμό του κυπέλλου, ξέρουμε ότι έχουμε να παίξουμε μια καλή ομάδα από εκεί και πέρα δεν φοβόμαστε τίποτα και πάμε να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση!

trikalascore.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις