Αυτός είναι ο 53χρονος που έπεσε νεκρός ενώ έκανε τη βόλτα του στον Άναυρο

O 53χρονος Λαέρτης Γρηγοράκης είναι ο άνδρας που έπεσε νεκρός χθες, Σάββατο, ενώ έκανε τη βόλτα του στην περιοχή του Αναύρου.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 8:30μ.μ. ο άτυχος άνδρας περπατούσε επί της οδού Πλαστήρα κοντά στη Φιλίππου Ιωάννου, σωριάστηκε στο έδαφος. Η πτώση του έγινε αντιληπτή από περαστικούς που ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε άμεσα ένα ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο άνδρας κατέληξε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Την 20:30 ώρα της 15/10/2021, στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατος ημεδαπού 53 ετών. Ειδικότερα, περί ώρα 19:40, στην ενταύθα περιοχή του «Αγίου Κωνσταντίνου», ανευρέθηκε ξαπλωμένος σε ύπτια θέση στο πεζοδρόμιο, ο προαναφερόμενος 53χρονος από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές καθώς και το Ε.Κ.Α.Β. Ιατροί αυτού, μεταβαίνοντας στο υποδειχθέν σημείο, έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ενώ άμεσα τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις