Διπλό με Μπαράλες για τον Αστέρα στη Ριζούπολη (video)

Με γκολ του Μπαράλες, στο 48′ , ο Αστέρας νίκησε με 1-0 στη Ριζούπολη στον Απόλλωνα, παίρνοντας το πρώτο του “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα

Μια νίκη όπως ξέρει και μπορεί να παίρνει τα τελευταία δύο χρόνια σε τέτοια ματς κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης στην Ριζούπολη, ελπίζοντας πλέον πως αυτή η πρώτη φετινή (!) επιτυχία, θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, ανάλογη της περσινής σεζόν…

Η ποιότητα υπάρχει για τους Αρκάδες, όμως σε ένα ακόμη ματς έλλειψε η ουσία!
Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα ένα στο 3ο λεπτό δεν προλάβαινε προς της γραμμής ο Μπρούνο Άλβες να απομακρύνει κεφαλιά του Ρέγκις Κρέσπι, έπειτα από σέντρα του Σίτο.
Σταδιακά, ο «μετριοπαθής» και αρκετά προσεκτικός – ανασταλτικά – Απόλλων του Φέστα, άρχισε να ψάχνει τις δικές του ευκαιρίες, έχοντας μια πολύ καλή στο 21’ όταν ο Μπρούνο Άλβες εκτελώντας φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Φατιόν σούταρε λίγο έξω από την εστία του Τσιφτσή.

Στο 30ο λεπτό ο Νίκο Μαρτίνες έπεσε στα όρια της περιοχής των φιλοξενούμενων, έπειτα από μαρκάρισμα του Καστάνιο αλλά ο διαιτητής Τσετσίλας έδειξε να συνεχιστεί το ματς κι ενώ οι άνθρωποι της «ελαφράς ταξιαρχίας» φώναξαν αρχικά για πέναλτι – που δεν υπήρχε, βάσει των γραμμών του γηπέδου – αλλά και για κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Αστέρα!
Η ομάδα της Αρκαδίας ξαναβρήκε στην πορεία τα πατήματά της ανακτώντας την κυριαρχία στο γήπεδο.

Στο 48ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Μπαράλες με κεφαλιά έκανε για πολλοστή φορά αυτό που ξέρει καλά, σκοράροντας!

Στην συνέχεια η πιο ομοιογενής ομάδα, ο Αστέρας, κατάφερε να κοντρολάρει το ρυθμό του παιχνιδιού περιορίζοντας τις ορέξεις των γηπεδούχων..

Το 0-1 έμεινε ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα να ψάχνει πλέον την ουσία καθώς δεν σκόραρε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως καλές επιθετικές επιλογές με την βελτιωμένη άμυνά του πλέον να μην είναι αρκετή για την προοπτική ανάκαμψης

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα):
Κότσαρης,  Μπαξεβανίδης (83’ Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπρούνο Άλβες, Φατιόν, Κάστρο (82’ Ματέϊ), Μαρτίνες (58’ Σαχίλ), Σλίβκα, Λα Πάρα (63’ Τσιλούλης), Ιωαννίδης (63’ Ντάουντα).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς) :
Τσιφτσής, Καρμόνα, Αλβαρες, Καστάνιο, Βαλιέντε, Αλβαρες, Σανταφέ (82’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Σίτο (71’ Καπίγια, 82’ Αλί Μπαμπά), Κρέσπι (91’ Τασουλής), Σόνι (70’ Ριέρα), Μπαράλες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις