Κ. Βελιτζέλος: Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο

Την κατάκτηση του τροπαίου έθεσε ως στόχο ο Κώστας Βελιτζέλος για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Ρήγα Φεραίο. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου ανέφερε ότι νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη, ενώ τόνισε επίσης πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημαντικό ρόλο θα παίξει και η τακτική. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

«Θέλω να ευχηθώ περαστικά και στους δύο Γιώργηδες(σ.σ. τον Γιώργο Πέγιο και τον Γιώργο Μαστρογιάννη). Έμαθα ότι σήμερα ή αύριο θα μπει ο Γιώργος Μαστρογιάννης στο χειρουργείο και όλη η ομάδα του εύχεται ολόψυχα να επιστρέψει γρήγορα δυνατός κοντά μας. Ξέρουμε ότι είναι μαχητής και θα τα καταφέρει.
Όσον αφορά το παιχνίδι, σίγουρα το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός, ο οποίος μέχρι ένα σημείο μπορεί να αντιμετωπίστηκε από εμάς με λίγο διαφορετικό τρόπο, με την έννοια ότι έπαιξαν κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Όμως, όταν φτάνεις στον τελικό δεν μπορεί να θέλεις κάτι διαφορετικό από την κατάκτηση του τροπαίου. Κάποιοι μπορεί να λένε ότι η Νίκη θεωρητικά πρέπει να βρίσκεται σε πιο υψηλά επίπεδα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα κάτω της. Εγώ δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι η κάθε ομάδα οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, πρέπει να διεκδικεί το κάθε τρόπαιο που της αναλογεί. Με αυτό το σκεπτικό θα κατεβούμε κι αύριο. Εύχομαι να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο παιχνίδι. Θα συμφωνήσω με τον Λάκη πως πρέπει να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Δεν μπορεί να μην υπάρχει παιχνίδι με τακτικό κομμάτι και σκοπιμότητες. Θεωρώ ότι η πιο συγκεντρωμένη ομάδα, που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου θα είναι και η νικήτρια στο παιχνίδι. Εύχομαι να είμαστε εμείς.
Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία είναι μπαρουτοκαπνισμένη στη Γ΄ Εθνική και ξέρει να αντιμετωπίζει πάρα πολύ καλά παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Έχει τόσες κατακτήσεις σαν ομάδα, αλλά και ο συνάδελφος προπονητής έχει τόσους τελικούς στην πλάτη του, που θεωρείται μια αξιόλογη ομάδα και αξιόμαχος αντίπαλος.
Εμείς θεωρώ ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα με εξαίρεση ενός παιχνιδιού, αυτό του Αιγινίου, είμαστε καλά. Προσπαθούμε και δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε. Περιμένουμε να ενσωματωθούν και τα καινούρια παιδιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τους υπόλοιπους, γιατί έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια, όσον αφορά το πρωτάθλημα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ΕΠΣΘ, επειδή ο τελικός θα γίνει γρηγορότερα από ότι είχε προγραμματιστεί αρχικά. Αυτό θεωρώ ότι θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Μας εξυπηρετεί, γιατί θα τελειώσουμε με αυτό τον θεσμό νωρίτερα και δεν θα επιφορτιστούμε αργότερα με παραπάνω παιχνίδια μεσοβδόμαδα».

Για τις απουσίες και για το αν θα προφυλαχθούν ποδοσφαιριστές είπε: «Εκτός είναι ο Μπαλαράμπε, ο οποίος έτρεξε χθες πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στη Σκιάθο. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα. Από εκεί και πέρα, ο Ρολντάν και ο Σκοπελίτης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, διότι δεν είναι έτοιμα τα δελτία τους. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Δεν σκοπεύω να ξεκουράσω. Κάποιοι πρέπει να κρατηθούν σε αγωνιστικό επίπεδο, γιατί την Κυριακή μπορεί να μην έχουμε πρωτάθλημα. Υπάρχει το ρίσκο, αλλά δεν θα ξεκουράσουμε ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις