Προγνωστικά Στοιχήματος: Το ενδιαφέρον στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε προτάσεις συνολικά. Τρεις από την Αγγλία, μία από τη Γαλλία και μία ακόμη από τη Λατινική Αμερική. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Με τα γκολ στο Μόρκαμ – Πόρτσμουθ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από το κουπόνι του ΟΠΑΠ στοίχημα με τη «δυνατή» πρόβλεψη της ημέρας, η οποία έρχεται από τη Β’ Αγγλίας και είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Μόρκαμ – Πόρτσμουθ. Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση για την Μόρκαμ, καθώς γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Νιούπορτ Κάουντι. Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα σε μια βατή αντίπαλο, πετώντας ξανά βαθμούς και γνωρίζοντας έτσι την τρίτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα. Πολλά και τα αμυντικά της κενά, με το συγκρότημα του Μπέντλεϊ να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόλις σε ένα από τα εννιά τελευταία παιχνίδια του. Τέλος στο αγωνιστικό της ντεφορμάρισμα θέλει να βάλει η Πόρτσμουθ, από την άλλη, που παίζει σήμερα μόνο για τη νίκη κόντρα στη Μόρκαμ. Δεν τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη δυνατή Όξφορντ από την οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1, ενώ ακολούθησε η ήττα – αποκλεισμός με 1-2 από την Μπόρνμουθ από την συνέχεια του FA Cup. Ανώτερη αγωνιστικά από την σημερινή της αντίπαλο ψάχνει τη νίκη που θα βάλει τέλος στην… κρίση. Περιμένουμε αρκετά γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα στηρίξουμε το Over.

Προβάδισμα η Γκέιτσχεντ

Μία ακόμη πρόταση προκύπτει από τις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, τη Νασιοναλ Λιγκ αυτή τη φορά, και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.50 στο παιχνίδι Μπάροου – Γκέιτσχεντ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να «κλέψει» την προηγούμενη αγωνιστική η Μπάροου, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουόκινγκ. Με το βαθμό που πήρε από την αναμέτρηση έφτασε τους 37 συνολικά, μετά από 30 παιχνίδια και βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, έναν πίσω από Μπρόμλεϊ και Σάουθπορτ. Εξακολουθεί, πάντως, να δέχεται πολύ εύκολα γκολ, έχοντας αυτή τη στιγμή την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 56 τέρματα. Την τρίτη της νίκη μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα πήρε η Γκέιτσχεντ, από την πλευρά της, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γκρίμσμπι. Το πολύ γρήγορο τέρμα που σημείωσε ο Τζόνσον, μόλις μετά από τρία λεπτά αγώνα, ήτα αρκετό για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Νιλ Άσπιν. Εξακολουθεί να αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ενώ στο αήττητο σερί που έχει μέχρι στιγμής, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Κερδίζει με Over η Σίτι

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι, στον οποίο θα πάμε με το «Διπλό» σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10. Μόλις μία ήττα έχουν υποστεί οι “μαυρόγατες” στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1), η οποία συνοδεύθηκε από τις νίκες επί των Άστον Βίλα (3-1) και Σουόνσι (2-4) και την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπόρνμουθ (1-1). Στο 2-1-2 το σερί στα πέντε τελευταία “εντός” για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, η είδηση που κυριαρχεί από χθες στο ρεπορτάζ της Μάντσεστερ Σίτι (αλλά και σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Τύπο) είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από το προσεχές καλοκαίρι. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι “πολίτες” είναι αήττητοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (3-3-0). Επιστροφή στη δράση για τον επιθετικό Σέρχιο Αγουέρο, που ξεκουράστηκε στο ματς Κυπέλλου με την Άστον Βίλα. Πιστεύουμε, επομένως, ότι σήμερα θα κερδίσουν και ταυτόχρονα θα σημειωθούν αρκετά γκολ στο παιχνίδι.

Νιμ με κάλυψη

Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και το «2 DNB» σε απόδοση 2.40 στο παιχνίδι Αζαξιό – Νιμ. Μπήκε δυναμικά στο νέο έτος η Αζαξιό, είναι αποφασισμένη να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα σε όλα τα γήπεδα. Ξεκίνησε με την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χάβρη, ένα παιχνίδι όπου είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα σε μια απ’ τις πιο ποιοτικές αντιπάλους της κατηγορίας, συνέχισε με το «διπλό» απ’ την έδρα της Εβιάν (0-2) και το νικηφόρο εντός έδρας 2-1 επί της Μπρεστ, ενώ την Παρασκευή πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 απ’ την Τουρ. Μέχρι στιγμής η Νιμ είναι η κορυφαία ομάδα του 2016, καθώς έκανε έναν απίστευτο Ιανουάριο. Σημείωσε 4/4 νίκες κόντρα σε Μπρεστ (2-0), Κλερμόν (6-2), Νανσί (3-4) και Οσέρ (2-1), παιχνίδια κόντρα σε ανώτερες ποιοτικά ομάδες, τις οποίες όμως οι «νιμουά» έπαιξαν στα ίσια και τις κέρδισαν δίκαια. Και μόνο το γεγονός ότι μέσα σε 21 ημέρες η Νιμ πήρε περισσότερες νίκες (4) απ’ ότι σε όλο το προηγούμενο κομμάτι του πρωταθλήματος (3), τα λέει όλα για το φορμάρισμα και τη ψυχολογία που έχει πλέον.

Over από το Λιμπερταδόρες

Τελευταία πρόταση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο – Ουν. Ντε Τσίλε. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τίθενται αντιμέτωπες δύο αρκετά επιθετικές ομάδες και είναι χαρακτηριστικό ότι στα 13/14 πιο πρόσφατα ματς των γηπεδούχων σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα, ενώ η Ουν. Ντε Τσίλε προέρχεται από πέντε διαδοχικά Goal / Goal. Πιστεύουμε, επομένως, ότι και το αποψινό παιχνίδι ανάμεσά τους θα είναι αρκετά επιθετικό και είναι πολύ πιθανό να ξεπεραστεί το «φράγμα» των 2.5 γκολ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις