Ασημένια στο Σόλο η Φραγκάκη – Δεύτερος στο πανελλήνιο ο ΝΟΒΑ


Μοιράσου το άρθρο

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (17/10) στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ πρώτευσαν στην τελική βαθμολογία των συλλόγων με 190 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση πήρε ο ΝΟΒΑ με 148 β. και την τρίτη ο Πανσερραϊκός με 135,5 β.

Τα κορίτσια του ΑΝΟΜ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στον προτελευταίο τελικό τις διοργάνωσης, στο Ελεύθερο Ομαδικό, με τις Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Ελένη Ηλιάνα Καραμάνη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Δανάη Καριώρη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βασιλική Μολώζη, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου (αναπλ. Γεωργία Ζώταλη) που βαθμολογήθηκαν με 79,7000 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 78,0000 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων με 77,6000 β.

Στο φινάλε των αγώνων και συγκεκριμένα στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Έλλη Αλζιγκούζη του ΝΟ Βουλιαγμένης με 85,8333 β. (που ήταν και το δεύτερό της στη διοργάνωση μετά από αυτό στο Τεχνικό Σόλο). Το αργυρό πήρε η Ελένη Φραγκάκη του ΝΟΒΑ με 83,1000 β. και το χάλκινο η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα με 80,6333 β.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις