Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος – ΑΕΚ

Ξεκίνησε από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Βόλος – ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι από σήμερα Δευτέρα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ.

Η προπώληση των εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) θα γίνεται από τις 10.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή (ημέρα αγώνα) με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου, οπότε οι φίλοι της ομάδας που επιθυμούν να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα πρέπει να προαγοράσουν το εισιτήριο τους.

Σημειώνεται επίσης ότι ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ της ερχόμενης Κυριακής οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

  • Θύρα VIP: 50 ευρώ
  • Ολες οι υπόλοιπες θύρες: 15 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα) ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα ΚΥΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου είναι η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 είτε του πιστοποιητικού νόσησης covid-19.

Οι ανήλικοι από 13-17 χρόνων θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση με PCR Test έως 72 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ή Rapid Test έως 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων θα εισέρχονται στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου δωρεάν (με τη συνοδεία κηδεμόνα) έχοντας στην κατοχή του βεβαίωση αρνητικού Self test.

Τέλος, λόγω των αυξημένων ελέγχων κατά την είσοδο των φιλάθλων, η ΠΑΕ Βόλος συστήνει του φίλους της ομάδας να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στις εισόδους του σταδίου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις