Λ. Μπακάλης: Θέλω να πάρω το Κύπελλο

Θέληση για να κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣΘ στον αυριανό τελικό με τη Νίκη Βόλου, έδειξε στη συνέντευξη Τύπου, ο Λάκης Μπακάλης. Ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου ζήτησε από τον κόσμο να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα της Νίκης ως δύσκολη και φορμαρισμένη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Θέλω να ξεκινήσω με ευχές προς τους δύο Γιωργάδες (σ.σ. τον Πέγιο και τον Μαστρογιάννη) για καλή ανάρρωση. Ο Γιώργος Πέγιος είναι ο ρεπόρτερ της ομάδας μας χρόνια και ένα από τα αγαπημένα μας παιδιά.
Αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής εννέα χρόνια στην ομάδα του Ρήγα και άλλα εννέα στην ομάδα της Νίκης. Ήμουν προπονητής ενάμιση χρόνο στη Νίκη Βόλου και δεκαπέντε στον Ρήγα Φεραίο. Τριάντα πέντε χρόνια από τη ζωή μου είναι συνδεδεμένα με αυτές τις ομάδες. Την πρώτη φορά που μπήκα στο ”Παντελής Μαγουλάς” ήταν δύσκολη μέρα για εμένα, αλλά τώρα το ξεπέρασα. Ο κόσμος χειροκρότησε και τις δύο ομάδες και θέλω και αύριο να γίνει το ίδιο. Θέλω να γίνει ένα καλό και ευχάριστο παιχνίδι για τον κόσμο. Έχουν ποιότητα και οι δύο ομάδες.
Η δική μας ομάδα είναι πολύ καλή αγωνιστικά αυτό το διάστημα και αυτό φαίνεται τόσο από τις εμφανίσεις της, όσο και από τη βαθμολογική της συγκομιδή. Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη και φορμαρισμένη ομάδα η Νίκη και προέρχεται μάλιστα και από ένα ”διπλό” στην Κατερίνη με 2-1 επί του Πιερικού. Αν είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά, έχουμε και εμείς πιθανότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Εύχομαι και θέλω να πάρω το Κύπελλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις