Μπέος: «Στο 4-1 το έδωσε ο Βόλος … στο 4-4 το στήσαμε!»

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε το 4-4 του Βόλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και απάντησε σε όσους στη διάρκεια του αγώνα και μετά το 4-1 έλεγαν πως η ομάδα της Μαγνησίας πήγε για να μην… παίξει.

Απάντηση προς όλους όσοι βιάστηκαν να μιλήσουν για… παράδοση άνευ όρων του Βόλου στον ΠΑΟΚ μετά το 4-1 του ημιχρόνου θεωρεί ο Αχιλλέας Μπέος το 4-4 της ομάδας του.

«Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος οργανισμός και μια μεγάλη ομάδα. Ανάλογα είναι και οι BIG 4. Ο Βόλος είναι μια νέα ομάδα που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να διεκδικήσει ό,τι δικαιούται. Έχει όνειρο και όπου βγει. Όταν ξυπνήσουμε από αυτό, θα δούμε που θα έχουμε φτάσει.
Να απαντήσω σε 5-10 ανεγκέφαλους. Πρέπει να ανοίγει τα πόδια και να ξεφτιλίζεται; Φταίει ο Βόλος; Έχασε πέναλτι. Έπαιξε ο Βόλος. Το ποδόσφαιρο είναι υγεία και το είδαμε χθες. Μακάρι στο τέλος να στεφθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, να πετύχει το στόχο του… Ήθελα να φύγω από τα νεύρα στο ημίχρονο. Μέχρι το 21΄ ο Κλέιμαν δεν έχει πιάσει την μπάλα, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια. Έμεινα να το δω. Είδα μια άλλη ομάδα, βγήκε έπαιξε μπάλα και δημιούργησε
», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου στον Metropolis.

«Στο 4-1 το έδωσε ο Βόλος το παιχνίδι. Στο 4-4 το στήσαμε να οικονομήσουμε. Αυτό που έγινε είναι υγεία. Μακάρι να έχουν υγεία και οι άλλες ομάδες, όπως ο Βόλος. Να γίνει μάθημα στον ΠΑΟΚ ότι τα παιχνίδια τελειώνουν όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Είναι μια στιγμή που θα τον βάλει στη θέση του. Είναι ομορφιά και υγεία τέτοια αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Όσο για τη μάχη του πρωταθλήματος; «Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στην 10η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έκανε δύο γκέλες μέσα στο Φάληρο και ο ΠΑΟΚ το ίδιο… Υπάρχει ανταγωνισμός φέτος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις